“Mighty Mouse” ne vjeruje da se radi o namještaljci u Jonesovom doping skandalu: Tko bi to napravio i zašto?

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.08.2017 12:47h Autor:

Jones i Johnson

UFC prvak u muha kategoriji i ponajbolji P4P borac svijeta, Demetrious Johnson, je u posebnom izdanju emisije “The MMA Hour” prokomentirao pad na doping testu svog kolege i također UFC šampiona – Jona Jonesa.

Iako nije htio upirati prstom u “Bonesa” i izričito tvrditi da je kriv dok čitav proces ne završi, “Mighty Mouse” je ipak kritizirao svog kolegu zbog nemara čak i ako se radi o kontaminiranim suplementima kako tvrde iz Jonesovog kampa.

“Ovo je nesretna stvar, ali znate, jako je teško pasti na doping testu. Ja ne uzimam nikakve suplemente radi toga. Ne koristim ibuprofen, Tylenol. ne uzimam ništa. Evo baš sam imao upalu uha. Prvu stvar koju sam napravio je da sam poslao poruku UFC-ovom doktoru i nazvao sam USADA-u. Rekao sam im da imam upalu uha i da moram uzeti antibiotike. Nikada ne znaš kada će se neka kontrola pojaviti na vratima”, objašnjava Johnson.

UFC prvak je dodao još jedan primjer koji pokazuje koliko morate biti oprezni kod unošenja bilo čega u svoje tijelo, ako ste profesionalni MMA borac.

“Kada sam se borio protiv Horiguchija htio sam uzeti Tylenol. Ali su mi rekli ne, ne, ne, ne… Uzmi aspirin umjesto toga inače ćeš pasti na doping testu. Dajem Jonesu šansu da dokaže nevinost, ali svi uzorci je koje je dao, dolaze samo od njega. Uzorak dajete direktno iz vlastitog penisa u čašu. Ne možeš samo tako pasti na doping testu. Steroidi se ne pojavljuju samo tako u tvom tijelu. Zašto bi mu netko namjestio?”, pita se Johnson koji ne vjeruje u teorije prema kojima je netko želio uništiti Jonesovu karijeru…

“UFC? Zašto bi to napravili pa on im donosi novac? Daniel Cormiera? Čekajte kako bi to on napravio pa tamo su samo Jon i USADA? Samo ti i još jedna osoba dirate tvoj urin. Kasnije ga zapečate. Nitko niti ne zna koji je čiji uzorak. Samo dvije osobe znaju da je to njegov uzorak. Čak niti laboratorij ne zna. Nemaju informaciju, samo broj. Testiraju i vrate rezultate”, zaključuje “Moćni miš”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI