Mighty Mouse na korak do rekorda: “Oprati suđe, pa natrag u teretanu” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2016 14:33h Autor:

Mighty Mouse

Demetrious Johnson i dalje drži pojas prvaka muha kategorije. Devet puta je obranio titulu, a sinoć u TUF Finalu porazio Tima Elliotta odlukom sudaca nakon pet rundi iz kojih je još jednom izašao gotovo neokrznut.

Najbolji “pound for pound” borac nakon pobjede je zahvalio fanovima i sponzorima te čestitao protivniku na dobroj borbi. “Mighty Mouse” je dostigao rekord Georgesa St.Pierrea devetom obranom pojasa i još jedna mu nedostaje da dostigne apsolutnog rekordera Andersona Silvu.

Johnson je, kao i obično, bio uvjerljiv, ali u prvoj rundi se činilo da bi Elliott mogao napraviti senzaciju kada je uhvatio prvaka u giljotinu. No, prvak je izdržao pritisak, pokazao sucu da je OK i izvukao se.

“Nisam bio gotov. Rekao sam sucu: Herb, nemoj sad zaustaviti borbu. Bilo je teško ali ostao sam smiren i opušten, kao pravi prvak. Znao sam da je grappling najbolji način da ga pobijedim. Imao je duge ruke koje je bilo teško uhvatiti. Bio je kao zvijer, morao sam izbjegavati te duge ruke, čekati da se umori i onda ga svladati. Vidio sam da ga mogu kontrolirati. Dobar je borac, ima srca. Bila je to odlična borba”, rekao je Johnson.

Na pitanje što slijedi, Mighty Mouse je odgovorio: “Idem se pobrinuti za djecu, oprati suđe i onda natrag u teretanu”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI