Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mighty Mouse dobio sina svega tjedana dana prije obranu titule (FOTO) | Fight Site

Mighty Mouse dobio sina svega tjedana dana prije obranu titule (FOTO)

UFC 21.07.2013 07:56h Autor:

Demetrious Johnson

O mentalnom pritisku pred ponovnu obranu titule nasumična osoba može samo pretpostavljati, ali to zasigurno blijedi u usporedbi sa srećom oko prinove koja je stigla Mighty Mouseu svega tjedan dana prije svog meča protiv Johna Morage 27. srpnja.

Trenutni UFC-ov prvak u muha kategoriji, koji se bori s nadimkom "Moćni Miš" je sa svojom ženom Destiny Bartels dobio sina za kojeg jamči bolje odrastanje nego što je on sam iskusio. A nije tajna da je srčani Demetrious Johnson proživio izuzetno teško djetinjstvo koje, zdravorazumno, ne bi priželjkivao nikome.

Demetrious je rođen prije vremena, što ga je ostavilo slabog zdravlja i sitnog rasta, odgajala ga je gluha majka i očuh koji ih je zlostavljao. Svog biološkog oca nikada nije ni vidio, odnosno kako kaže "Nisam vidio ni sliku njega, ni privid, ništa". Na zasluženu sreću, loša vremena su iza njega i čega ga blistava budućnost u sklopu svoje obitelji sa ženom za koju kaže da "je najbolja stvar koja mu se ikada dogodila".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI