Miesha i menadžer odgovorili: Borba protiv Holly nikad nije bila u igri za UFC 200

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.04.2016 14:31h Autor:

Holm vs. Tate – screenshot

Nakon što je menadžer Holly Holm izjavio kako je Miesha Tate odbila revanš protiv bivše prvakinje te odabrala lakšu protivnici, javili su se Miesha Tate i njen menadžer, rekavši kako borba protiv Holm nije uopće niti bila u igri.

Podosta je ljut bio Hollyn menadžer Frequez, koji je izjavio kako mu je Lorenzo Fertitta obećao revanš na UFC 200 te da bi do njega i došlo da isti nije odbila Miesha Tate. Sad se javio menadžer nove prvakinje, koji je rekao:

“Kad smo krenuli u pregovore s UFC-om, borba protiv Holly nikad nije bila ponuđena. Svi smo se složili da bi se Miesha trebala boriti protiv najbolje raspoložive protivnice, a to je trenutno Amanda Nunes, koja je unutar niza od tri pobjede.”

Nešto slično je za MMAJunkie potvrdila i Tate:

“Iz UFC-a su mislili kako je Amanda iduća najbolja u ovom trenutku. Rekli su kako sam upravo pobijedila Holly, tako da sam ju završila, pa nisu smatrali potrebnim da odradimo revanš odmah sada. To nije bila jedna od onih ludih borbi nakon kojih je revanš opcija.”

Holly Holm je sad u zanimljivoj situaciji. Poznata je kao borkinja koja se želi boriti svakih tri ili četiri mjeseca, a sve djevojke iz vrha, osim Ronde Rousey koja ima filmske obaveze, su trenutno zauzeti, četiri od njih upravo na UFC 200, eventu na kojem se svom mjestu nadala i Holly Holm.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI