Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miesha Tate žestoko napala Tarverdyana: “Jadna Ronda, pa Cyborg bi je izmasakrirala” | Fight Site

Miesha Tate žestoko napala Tarverdyana: “Jadna Ronda, pa Cyborg bi je izmasakrirala”

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2017 10:02h Autor:

Edmon Tarverdyan i Ronda Rousey

Bivša UFC prvakinja i velika rivalka Ronde Rousey, Miesha Tate, posljednju izjavu Edmonda Tarverdyana, Rondinog trenera, u kojoj izražava želju za mečem protiv Cris Cyborg, smatra smiješnom i potpuno nerealnom. “Cupcake” je u svom radijskom šou na SiriusXM stanici u četvrtak izjavila da treba čestitati Brazilku jer je uopće niti ne zanima takav smiješan dvoboj.

Rondin trener želi još jednu borbu: Želim Cyborg, znam da ju Ronda može pobijediti

“Treba zapljeskati Cyborg jer, ako bi prihvatila meč protiv Ronde, ne bi u njemu izgledala ništa bolje nego neki nasilnik koji se iživljava nad nekim djetetom. Taj meč bi bio smiješan. Radi se o potpunoj gluposti o kojoj uopće ne treba razmišljati. Ne mogu vjerovati da bi Edmond predložio nešto što je tako suludo”, izjavila je Tate, koja smatra da je UFC pvakinja u perolakoj kategoriji nekoliko klasa iznad Ronde Rousey.

No, Tate zna zašto Tarverdyan želi još jedan veliki meč za svoju pulenku. Razlog je naravno novac.

“On je smiješan. Smatram da Edmond samo želi još jedan debeli ček kako bi mogao poplaćati svoje dubioze zbog bankrota. Jadna Ronda. Nisam njezin najveći fan, ali ja čak niti ne bih voljela vidjeti taj dvoboj. Ne bih voljela vidjeti kako bi je Cyborg doslovno izmasakrirala. I to u ovoj fazi njezine karijere. To nije niti zabavno zamisliti. Na to se sveo ovaj sport. Sve se svodi na te neke velike mečeve, a moj stav je da tako nešto ne bi bilo niti pošteno iz sportskog kuta gledanja. Ako voliš i paziš svog sportaša, zašto bi tako nešto izjavio?”, upitala se Tate.

Kontroverzni trener je u ponedjeljak u šou Ariela Helwanija izjavio kako su njegovi problemi s bankrotom riješeni, a da je prilično uvjeren da bi Ronda nokautirala Cris Cyborg, ako bi do meča došlo.

“Da nema problema s ozljedama i da je sve kao što je bilo ranije, prihvatili bi meč protiv Cyborg i govorim vam da je ona jednostavno prespora za nas. Ronda bi je pobijedila. Ronda treba veliki izazov, to je ono što njoj treba. Treba joj protivnica koja kao osoba nije dobra kako bi Ronda nešto dokazala čitavom svijetu. Tada je Ronda najbolja”, izjavio je u emisiji “The MMA Hour” Tarverdyan.

No, Tate smatra da Rondu, pogotovo nakon vjenčanja s Travisom Browneom, više nikada nećemo vidjeti u Octagonu.

“Cyborg je i dalje u Octagonu, a nisam sigurna da ćemo Rondu ikada više tamo vidjeti. Odsutna je. Ne želi čak niti odgovarati na pitanja o svojoj MMA karjieri pa je normalno da se upitaš hoće li se ikada vratiti. Nedavno se udala. Ne vjerujem da ćemo je ponovno vidjeti. Ovo što radi s WWE je super za nju, a pretpostavljam da sada slijedi osnivanje obitelji. Znam da je to nagoviještala ranije”, zaključuje njezina velika rivalka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI