Miesha Tate želi borbu s Holm: Ja se neću slomiti kao Rousey!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2015 11:32h Autor:

Miesha Tate

Holly Holm je "ukrala" mjesto izazivačice Mieshi Tate i zatim je napravila ono o čemu Miesha već dugo sanja, pobijedila je Rondu Rousey. Tate vjeruje kako je sad konačno došao red na nju da ponovno napadne UFC-ovu bantam titulu.

Tate se već dvaput suočila s Rousey i borkinja je koja je bivšoj prvakinji predstavljala najveći i najteži ispit karijere. Sve se to promijenilo s UFC-om 193 i velikim nokautom u režiji Holm. Tate je od zadnjeg susreta s Rousey nanizala četiri pobjede i uz to ima dobar razlog da upravo ona dobije iduću priliku boriti se za naslov.

"Evo zašto mislim da borba između Holly i mene ima smisla. Kao prvo, ja se nikad nisam borila s njom. Kao drugo, ja sam bila Rondin najveći izazov prije Holly tako da se očito ističem u diviziji, baš kao i Holly. Ako me Holly pobijedi onda svejedno mogu napraviti odličan revanš između nje i Ronde. Ako ja pobijedim Holly onda ću imati skor 5-0 i pobijedila sam curu koja je pobijedila Rondu. Koji bolji onda bolji razlog mogao postojati da se Ronda i ja ponovno borimo? Mislim da se ta borba sama prodaje", zaključila je Tate.

Čak i ako Rousey u svojoj povratničkoj borbi odluči odmah napasti titulu, Tate vjeruje da svejedno postoji dovoljno vremena da se prije nje ona suoči s Holm.

"Jedini razlog zašto nisam dobila borbu za naslov je taj što sam se već dvaput borila s Rondom, to je to.  Inače, ja sam prva izazivačica, to sam i bila i jako sam se namučila da to i postanem. Mislim da bi meni trebali dati ovu borbu za recimo tri mjeseca, dok Ronda za to vrijeme snima film i obavlja što god treba. Mislim da Ronda zaslužuje boriti se za naslov u svojoj povratničkoj borbi ako to odluči, ali mislim da će joj trebati predugo da se vrati, a ja sam spremna i mislim da je i Holly spremna, pa zašto ne bi vidjeli tu borbu u međuvremenu. Kad se Ronda vrati imat će kvalitetnu prvakinju za protivnicu."

Ali zašto Tate misli da bi prošla bolje od Ronde protiv nove prvakinje?

"Ja se nikada ne bih slomila u borbi, a Ronda se slomila u toj borbi", tvrdi "Cupcake".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI