Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miesha Tate stala uz Cerronea: “Ponavlja se situacija s Jonom Jonesom i Rashadom Evansom!” | Fight Site

Miesha Tate stala uz Cerronea: “Ponavlja se situacija s Jonom Jonesom i Rashadom Evansom!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.09.2018 10:49h Autor:

Miesha Tate

Miesha Tate iznijela je svoje mišljenje o trenutno vrlo gorljivoj temi u MMA krugovima, sukobu na relaciji Mike Perry – Donald Cerrone – Jackson-Winkeljohn. Ona je stala na stranu svog dugogodišnjeg kolege.

Bivša UFC-ova prvakinja nije jedina koju je iznenadio odnos dvorane prema svom dugogodišnjem borcu, Cerroneu. No, ona se prisjetila kako je ista dvorana već imala takvu situaciju prije otprilike sedam godina. Tada je ulog bio još veći, jer je bila u pitanju borba za titulu prvaka. Dvorana je stala iza onog koji je u tom trenutku imao pojas.

“Osjećam se kao da sam ovu priču već gledala, u situaciji s Rashadom Evansom i Jonom Jonesom, koji je tek pristigao u dvoranu”, prisjetila se Miesha već jedne ranije slične situacije u Jackson-Winkeljohn dvorani. Naime, Jones i Evans su neko vrijeme bili timski kolege te je došlo do toga da se trebaju boriti. Evans je tada predosjetio kako ga pokušavaju škartirati nauštrb Jonesa te je napustio dvoranu. Otišao je u Blackzillianse, čiji je nakon toga bio član sve do zatvaranja te dvorane.

Sada je situacija malo drugačija, budući da je onda bilo prepucavanja samo između boraca, a sada se uključila i dvorana, koja je otvoreno stala iza Mikea Perrya, borca koji je u Albuquerque tek pristigao.

“Mislim kako ovo nije dobro od njih. Da se trebao boriti protiv Carlosa Condita ili nekoga tko je jednako dugo u dvorani, onda bih možda i shvatila. Posebno jer bi to bila situacija gdje borci imaju međusobni respekt jedan prema drugom te gdje su jednako dali dvorani. No, ovdje se pojavio novi tip koji je rekao da se želi boriti protiv Kauboja te je došao u njegovu dvoranu. Dvorana je morala stati iza Kauboja, gledajući koliko je on dugo vremena tamo. Trebali su reći Perryu da to nije kamp za njega, jer se bori protiv njihovog momka. Iako Cerrone tamo nije svaki dan, on je dio te dvorane, ali bojim se da tu zapravo postoje neki drugi razlozi”, nastavila je Miesha, koja je znala često dolaziti trenirati u Albuquerque, gdje je zapravo sklopila jako dobar odnos s borcima, prije svega upravo s Cerroneom.

 Još uvijek nije poznato gdje će se Cerrone pripremiti za borbu koju treba odraditi 10. studenog na eventu u Denveru, koji se organizira povodom 25. godišnjice prvog UFC eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI