Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miesha Tate spasila život svekrvi! | Fight Site

Miesha Tate spasila život svekrvi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.07.2014 13:32h Autor:

Miesha Tate

Miesha Tate pokazala je kako u paničnim situacijama razmišlja hladne glave. Na nedavnom odmoru u Meksiku, spasila je život majci svog dečka, UFC-ovog  borca Bryana Carawaya.

Naime, nakon nedavne pobjede protiv Erika Pereza, Caraway je odlučio svoje roditelje, te djevojku, borkinju  UFC-ove bantam kategorije, počastiti praznicima u meksičkom Cancunu. I sve je teklo po planu, dok ekipa nije odlučila provesti dan roneći u bespućima Karipskog mora. U druženje s ribicama se upustila i Carawayeva majka, koja je u svojim 60-ima, te boluje od astme.

Hrabra gospođa na pučinu je ponijela dva inhalatora; jedan je stavila u svoje ronilačko odijelo, a drugi je ostavila na brodu. Inhalator iz ronilačkom odijela je ispao, što ne bi bio veliki problem da netko nije stvorio paniku u moru. Bryanova majka uplašila se da je riječ o dolasku morskog psa, te je ubrzano počela plivati prema brodu. No, panika pomiješana s napornom fizičkom aktivnošću za nju je bila opasna kombinacija, te je gospođa Caraway ostala bez daha. Nekako su je podigli na brod, no nije mogla udahnuti.  Tada je počela akcija spašavanja. Bryan i Miesha su također  doplivali do broda i pronašli majku već plavu. Vodići su počeli s akcijom oživljavanja, no majka Caraway nije davala znakove života. Tada joj je Miesha stavila u usta njen inhalator, no i dalje nije bilo nikakvih znakova.

Carawayu je bilo jasno da neće stići doći do obale, niti pričekati dolazak helikoptera. I kad su svi mislili kako nema povratka, te da će gospođa umrijeti, Miesha je uzela inhalator, napumpala zrak iz njega u svoja usta te je počela s oživljavanjem „usta na usta“. Kasnije je rekla kako joj je bilo jasno da je riječ o napadu astme, te da inhalator ne djeluje jer unesrećenoj Caraway nisu bili oslobođeni dišni putevi. Nakon nekoliko ciklusa oživljavanja na usta, Bryanova majka je napokon počela samostalno disati.

Ako do tada gospođa Caraway kojim slučajem nije voljela svoju snahu, sada joj je itekako zahvalna. Ipak joj je Miesha spasila život. UFC-eva borkinja ostala je skromna, te izjavila kako bi i Bryanova obitelj to učinila za nju. Ako ništa, sad ima svekrvu u šaci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI