Miesha Tate se umirovila nakon poraza: Ovo više nije moje vrijeme! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.11.2016 04:54h Autor:

Miesha Tate

Nakon podosta uvjerljivog poraza od Raquel Pennington, Miesha Tate odlučila je završiti svoju MMA karijeru. I to samo četiri mjeseca nakon što je bila na samom vrhu.

Tate nije izgleda previše razočarano nakon borbe u kojoj jednostavno nije pokazala ono po čemu je poznata i što ju je proljetos dovelo do naslova UFC-ove prvakinje. Borba protiv Pennington bila je posjednji test za nju i prilika da se vrati na vrh, no bit će da motivacije više nema te je vjerojatno donijela pravu odluku.

“Odlučila sam da se umirovim te kako je ovo bila moja posljednja borba. Ovo više nije moje vrijeme, a ovo što ste danas gledali je budućnost. Raquel dolazi, ja sam bila na vrhu, bila sam prvakinja i postigla sam sve što sam htjela. Razlog umirovljenja je ovaj današnji nastup, kojim sam sama sebi dokazala da jednostavno više ne mogu ono što sam mogla”, rekla je Joe Roganu odmah u kavezu.

Tate je u karijeri ostvarila 18 pobjeda i sedam poraza, a dva puta je bila službeno najbolja borkinja svijeta. Prvo je držala Strikeforce pojas, koji joj je u ožujku 2012. preotela njena najveća nemeza Ronda Rousey, dok je UFC prvakinja postala točno četiri godine kasnije, kad je ugušila Holly Holm u petoj rundi jedne od najuzbudljivijih borbi ove godine. Pojas je izgubila na UFC 200, porazom od Amande Nunes.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI