Miesha Tate savršeno predvidjela kako će Ronda proći u borbi s Nunes (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.01.2017 12:11h Autor:

Ronda Rousey, Miesha Tate & Amanda Nunes

Tko je bolje mogao prognozirati kako će izgledati borba Ronde Rousey i Amande Nunes od Mieshe Tate, žene koja je posljednja dijelila oktogon s brazilskom “Lavicom”. Rondina stara rivalka je izgubila naslov od Nunes na UFC-u 200 u srpnju i znala je točno što Rousey čeka u tom kavezu, zbog čega joj nije dala velike šanse za pobjedu.

Iako nije mogla znati da će Rousey potonuti za samo 48 sekundi, Tate je bila svijesna da će samo jedan udarac biti dovoljan da Nunes preuzme potpunu kontrolu borbe.

“Nitko me nikada u životu nije udario tako jako”, rekla je Tate o Nunes na Undisputed FS1. “Ona ima vraški jake udarce. Reći ću vam jednu stvar- bit će dovoljno da sjedne samo jedan čisti udarac i uzdrmat će Rondu. Ako uspije doći u klinč i preseliti borbu u parter, to je Rondin svijet, svi to znamo. Ali ako primi samo jedan od tih udaraca, kažem vam(smijeh), tijek borbe će se promijeniti”,

Na pitanje misli li da će Ronda izgubiti Tate je odgovorila.

“Mislim da hoće, iskreno to mislim. Ako jedna Amandina desnica sjedne, znate…Osim ako sve ne prođe savršeno u njezinu korist, ako dođe u klinč i završi borbu na brzinu u parteru. Ronda je sposobna završiti bilo koga. Može ona to, nije da sam je otpisala, ali ako situacija zagusti, nisam siguran je li njezino srce još u sportu. A Amandino jest, ona dolazi pobijediti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI