Miesha Tate: Ronda će se umiroviti ako izgubi od Nunes

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.11.2016 16:54h Autor:

Ronda Rousey i Miesha Tate

Nitko ne poznaje Rondu Rousey kao Miesha Tate, koja je s njom odradila četiri runde u oktogonu, više od ijedne druge borkinje.

Ronda je tada bila prvakinja i dvaput porazila Tate, koja se pojasa dokopala tek nakon što ga je Holly Holm osvojila nokautiravši Rousey prije godinu dana. Od tada se nekadašnja “kraljica UFC-a” povukla iz MMA-a i posvetila filmskoj karijeri i drugim obavezama. Tate je ranije ove godine izgubila titulu protiv Amande Nunes, a onda će dočekati Rondu u njenoj povratničkoj borbi ovog prosinca.

Tate je uvjerena da će u slučaju poraza najveća zvijezda ženskog MMA-a otići u mirovinu, ali nada se da će s njom uspjeti odraditi treću borbu.

“Ne znam zašto su svi iznenađeni zbog toga, znala sam da se planira umiroviti. O tome je govorila još prije borbe s Holm, zato me nije iznenadila. Znala sam da će joj ovo možda biti jedna od zadnjih borbi. Ako ne pobijedi, mogla bi joj biti i zadnja”, rekla je Tate i dodala:

“Voljela bih se još jednom boriti s njom. Ne želim njenu polumotiviranu verziju, zato se nadam se da će vratiti jaka, voljela bih se opet susresti s njom u budućnosti”.

Tate se trenutno priprema za borbu s Raquel Pennington na UFC 205 sljedećeg vikenda, a Ronda i Nunes borit će se na UFC 207 30. prosinca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI