Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miesha Tate: Rekla sam vam da je Amanda Nunes žena koja udara najjače na svijetu | Fight Site

Miesha Tate: Rekla sam vam da je Amanda Nunes žena koja udara najjače na svijetu

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.01.2017 18:06h Autor:

Miesha Tate

Borbu Ronde Rousey i Amande Nunes prokomentirala je prethodna UFC prvakinja Miesha Tate, koja nije iznenađena ishodom borbe, iako je nakon vaganja smatrala kako će se Rousey vratiti u pravom svijetlu.

Tate je gostovala u studiju Fox Sporta, a kao bivša protivnica obje djevojke, nakon borbe je bila relevantna prokomentirati ono što se dogodilo. Zanimljivo, Amandu Nunes je smatrala favoritkinjom sve do dana prije borbe, kad joj se na vaganju Ronda Rousey učinila fokusiranom te je vjerovala da se bivša prvakinja može vratiti u pravom svijetlu.

“Rekla sam vam da je Amanda Nunes žena koja udara najjače u diviziji. Ona ju je ozbiljno uzdrmala već prvim udarcem, prvim direktom. Što se također bitno, nakon toga se nije zalijetala, nego je ostala na svojoj distanci odakle je radila štetu sve do kraja borbe”, rekla je.

Tate je također osjetila tu snagu u Las Vegasu na UFC 200 eventu, kad joj je Nunes preotela titulu. Isto tako, nije mogla izbjeći pitanje zašto je dan prije borbe promijenila mišljenje i izjavila kako će se Ronda Rousey vratiti kao pobjednica.

“Dan prije na vaganju je izgledala toliko spremna, toliko na pravom mjestu. Gledala sam ju i komentirala ljudi kako je nevjerojatno fokusirana i kako bi ovo mogla biti najbolja Ronda koju smo gledali. Mislila sam da će doći i napraviti sve kako treba. No, biti će da je moj prvi dojam, a to je bio pobjeda Amande, bio točan.”

Miesha Tate se umirovila nakon UFC 205 eventa u New Yorku, a odmah je dobila gažu na Fox Sportsu te bi smo ju češće trebali gledati u ovoj ulozi stručne studijske komentatorice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI