Miesha Tate prokomentirala gubitak titule: Bila je to moja najlošija borba u karijeri

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.10.2016 11:09h Autor:

Nunes vs. Tate

Miesha Tate ispred sebe ima prvu borbu nakon gubitka titule prvakinje, no nije mogla izbjeći po posljednji se put vratiti na UFC 200 i poraz od Amande Nunes.

Tate je tada bez titule ostala već pri prvog obrani, čime je pojas morala prepustiti Amandi Nunes. Jako je loše odradila borbu, dozvolili je da Brazilka napravi ono u čemu je najbolja i dalje više nije bilo povratka.

“Bio je to užasan nastup. Moram biti brutalno iskrena prema samoj sebi i reći da je bilo katastrofalno. Najgori nastup u mojoj cijeloj karijeri. Ono što mi daje jedino zadovoljstvo je činjenica da sam puno bolja od toga. Znam da se to dogodilo samo tada i više nikada neće. Užasno je, nesretna sam zbog toga, no mogla sam napraviti samo jednu stvar. Vratiti se i krenuti u novi pohod”, ovakav Tate danas ima stav prema toj večeri.

Već od samog ulaska u borbu, vidjelo se da tadašnja prvakinja mentalno nije na pravom mjestu. S druge strane je imala nevjerojatno nabrijanu protivnicu koja nije imala puno toga za izgubiti pa je tako i nastupila te, na kraju, i dobila nevjerojatno puno.

“Nije mogla ispasti gora borba za dogoditi se loša noć, no ja sam samo još jedna ljudska osoba. Nisam savršena i uvijek mogu napraviti skupe pogreške. To se i dogodilo i to je situacija koju nisam mogla pretpostaviti. MMA je svakodnevna škola i toga moramo svi biti svjesni. Plivaš ili se utapaš, a nekad se pojave uvjeti u kojima je nevjerojatno teško plivati. I to je bio slučaj na UFC 200”, ne želi se opravdavati.

Miesha Tate je dobila prilika nastupiti i na drugom najvećem ovogodišnjeg MMA eventu, UFC 205 u Madison Square Gardenu. Tamo će se boriti protiv Raquel Pennington, djevojke koja je bila dio njenog tima u Ultimate Fighter 18. sezoni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI