Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miesha Tate odlučila što će raditi kao umirovljena borkinja | Fight Site

Miesha Tate odlučila što će raditi kao umirovljena borkinja

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.11.2016 19:43h Autor:

Miesha Tate

Miesha Tate završila je svoju MMA karijeru, no ona ne želi to nazvati svojim umirovljenjem. Kaže kako se zapravo samo odlučila na tranziciju, a objasnila je čime se to namjerava baviti.

Tate je odmah nakon UFC 205 borbe protiv Raquel Pennington rekla kako je to bila njena posljednja borba, a kaže kako je to osjetila i prije nego je Bruce Buffer pročitao odluku borbe, po kojoj je ona završila poražena.

“Već nakon prve razmjene udaraca znala sam kako više ne želim to raditi. Jednostavno se dogodilo. Znala sam da mogu pružiti puno više nego što sam pružila, ali jednostavno nisam mogla. Shvatila sam kako je vrijeme za kraj. Jednostavno, nemam više želje za ikoga udarati u lice”, rekla je.

Budući da namjerava ostati u borilačkim sportovima, Miesha ovo ne želi nazivati umirovljenjem. Zapravo, kaže kako je napravila tranziciju.

“Želim ovo nazivati tranzicijom. Jednostavno sam se prebacila na promoviranje evenata i sigurno ću biti tu. Zapravo, od sada ćete me gledati puno više. Također, jako volim jiu-jitsu i sada imam priliku više mu se posvetiti. I bit će to potpuno drugačija situacija nego u MMA borbi, kada moraš paziti da ti se protivnica ne ustane. Uzbuđena sam oko svega što dolazi, no još niti sama ne znam što će to biti. Čekamo da na FOX-u odluče i odaberu koje su prave funkcije za mene.”

Prvi grappling borbu Miesha ima već idući mjesec, kad će na eventu Chaela Sonnena nastupiti protiv Jessice Eye. Početkom iduće godine kreće njena avantura na FOX televiziji, a svi kolege najavljuju kako će biti sjajna analitičarka.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI