Miesha Tate o Rondinom povratku: Nemoguće je prognozirati kakva će biti u idućoj borbi

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2016 19:13h Autor:

caraway

Pred povratak Ronde Rousey, za mišljenje o cijeloj situaciji upitana je njena najveća konkurentica, Miesha Tate. Bivša prvakinja kaže kako je nemoguće pretpostaviti kakva će Ronda biti u prvoj borbi.

Sve je sigurnije kako će kraj prosinca obilježiti Ronda Rousey i borba za vraćanje naslova UFC prvakinja u njene ruke. S druge strane bit će Amanda Nunes, koja je na UFC 200 pojas oduzela Mieshi Tate. Pošto se Tate dva puta borila protiv Ronde (jednom joj je ova oduzela Strikeforce pojas), ona je nekako najpozvanija za prognozirati taj duel.

“Osjećam kako ovdje postoji jako puno varijabli koje odlučuju, pa je jako teško reći išta pametno na tu temu. Nitko ne može znati u kakvom će se stanju Ronda vratiti. Ako dobijemo Rondu u njenom najboljem izdanju, rekla bih kako će pobijediti u toj borbi. No, ako se vraća s drugačijim mentalitetom, odnosno sa stavom da mora još jednom ovo probati, posebno ako uzmemo u obzir dugo izbivanje, moglo bi se dogoditi slično kao protiv Holly. A vidjeli smo kakvu snagu udarca posjeduje Amanda. Ukoliko pogodi Rondu jednim od tih udaraca, vidim je u ogromnim problemima. Dakle, jako je teško reći nešto. Svi znamo što možemo očekivati od Amande, ali isto tako nitko ne zna kakvu ćemo Rondu dobiti.”

Miesha Tate se na UFC 205 u New Yorku bori protiv Raquel Pennington i nada se da bi ju uvjerljiva pobjeda mogla ponovno vratiti na put prema tituli. Uostalom, još uvijek drži prvo mjesto na službenoj ljestvici izazivačica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI