Miesha Tate o Rondinom porazu: Jebeš Rondu Rousey!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2015 14:56h Autor:

Ilustracija

Ronda Rousey je na UFC 193 priredbi u Melbourneu izgubila svoju bantam titulu i savršeni skor, a njena najveća protivnica Miesha Tate teško da može sakriti svoje oduševljenje.

Tate je dvaput izgubila od Rousey i nadala se kako će doći do trećeg susreta u kojem će upravo ona srušiti kraljevstvo bivše prvakinje, ali čini se da je zadovoljna i s time što je Holly Holm odradila tu misiju.

"Jebeno sam uzbuđena, jebeš Rondu Rousey. Jebeš nju i njeno 'Nitko me nema pravo pobijediti'. Nitko te nema pravo pobijediti? E pa, upravo si pobijeđena kujo. Inače, ponosna sam na Holly, imala je savršeni plan bez greške. Provela ga je i sada je prvakinja", izjavila je "Cupcake"

Tate je nakon drugog poraza od Rousey na UFC 168 priredbi ostvarila niz od četiri pobjede i obećana joj je borba za naslov. Kada su tu priliku ipak odlučili dati Holm, Tate je javno negodovala zbog UFC-ove politike i čak je i razmišljala o mirovini.

Međutim, Holly je preokrenula čitav krajolik divizije i Tate je dobila novu motivaciju da se bori, jer sada želi napasti Holm i vjeruje da će iduća dobiti tu priliku.

"Veselim se toj borbi, mislim da sam iduća na redu", rekla je Tate.

Hoće li Tate biti iduća izazivačica nije toliko sigurno jer je Dana White već najavio vjerojatni revanš Holm i Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI