Miesha Tate: Nije me strah Cyborg, borila bih se s njom u catchweight meču!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.05.2015 22:41h Autor:

Miesha Tate

Mnogi fanovi vide Cris "Cyborg" Justino kao jedinu osobu koja može detronizirati Rondu Rousey, no ta borba još uvijek nije dogovorena. Justino je potpisala za UFC, ali još uvijek nastupa za Invictu, sve dok ne uspije skinuti kilažu za bantam kategoriju. Cris nudi Rousey borbu u catcheweightu, no prvakinja na to ne želi pristati, a to nekim fanovima znači da Ronda izbjegava borbu s opasnom Brazilkom. Miesha Tate je dva puta ušla u borilište s Rondom i oba puta je izgubila. Ona bi se, za razliku od Rousey, borila s Justino u catchweight meču.

Tate se u subotu na Filipinima družila s fanovima prije početka Fight Nighta 66. Upitana bi li se borila u catchweight meču protiv Justino, Amerikanka je potvrdno odgovorila.

"To je moj posao. Moram se boriti s bilo kime koga UFC stavi pred mene i očigledno me nije strah nekoga. Da, borila bih se s Cyborg. Ali čula sam da je Cris potpisala borbu na 135 lbs (61,2 kg), tako da bih voljela boriti se s njom u mojoj težinskoj kategoriji. Da imaju kategoriju od 125 lbs-a (56,6 kg), borila bih se u toj diviziji, ali nemaju tako da se borim u 135 lbs-a."

Miesha će se 25. srpnja u Chicagu na UFC-u on FOX 16 boriti protiv Jessice Eye. Cyborg će se 10. srpnja boriti s Faith Van Diun na eventu Invicta 13.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI