Miesha Tate: Ne bih se protivila da mi ponude borbu sa “Cyborg”

UFC 11.10.2016 13:26h Autor:

Miesha Tate & Cristiane Justino

UFC je ove godine konačno udomio brazilsku nokaut mašinu Cristiane “Cyborg” Justino, međutim, nedostatak ženske perolake kategorije znatno je ograničio listu njezinih potencijalnih protivnica.

Bivša Stikeforce prvakinja, neporažena još od svog debija 2005., u dva UFC nastupa na dogovorenoj kilaži upisala je impresivne pobjede tehničkim nokautom nad Leslie Smith i Linom Lansberg, ali još uvijek čeka na borbu s nekim velikim imenom s UFC-ovog rostera.

Srećom, tu je bivša nositeljica naslova u UFC-ovoj bantam kategoriji, Miesha Tate, koja tvrdi da je sada kad nije prvakinja ništa ne priječi da stane u oktogon nasuprot “Cyborg” i u slučaju ponude taj meč ne bi odbila.

“Ne bih bila protiv tog meča. Pričamo o curi koja je takva zvijer i jednostavno lomi druge cure, tako da kada bih je pobijedila, ili joj barem dala poštenu borbu, to bi puno govorilo. Kad sam bila prvakinja rekli su mi da se ne smijem boriti na dogovorenoj kilaži već da se ona za borbu sa mnom mora spustiti na 61 kg, inače ne smijem biti prvakinja…Sada više nisam prvakinja. Ne bih se protivila toj borbi, ali nismo o tome pričali”, rekla je Tate na MMA Houru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI