Miesha Tate: Nakaina neporaženost mi je dodatna motivacija

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.09.2014 21:39h Autor:

Miesha Tate

Miesha Tate će nastupiti u prvoj ženskoj UFC borbi koja će održati u Japanu, a protivnica joj je Rin Nakai, neporažena djevojka, koja će nastupiti na domaćem terenu. Miesha kaže kako joj je njena neporaženost samo dodatna motivacija, odnosno ona želi postati prva koja će ju savladati.

Svakom MMA borcu je velika čast nastupati u Japanu, državi koja je dala Pride FC te državi koja ima jedan poseban pristup prema samom sportu. Ništa drugačija nije ni Miesha Tate, koja je dobila priliku sutra nastupiti u Saitama Areni: "Vrlo sam uzbuđena i na samu pomisao kakvu priliku imam sutra. Ovo je prva ženska UFC borba u Japanu i drago mi je što sam dio nje."

O Japanu ima samo najbolje mišljenje, a vjeruje kako ima i fanova u toj državi. "Mislim kako imam veliku bazu fanova u Japanu. Dugo sam u sportu, a Japanci, gdje je MMA također dugo godina, to izuzetno cijene. Ono što mi se najviše sviđa u Japanu je to neko poštovanje koje imaju prema borcima, kao što i borci imaju međusobno. Njihova kultura je nešto posebno i razlikuje se od nekih drugih država, prije svega od SAD-a, gdje je cijeli pristup drugačije", rekla je.

Protivnica joj je Rin Nakai, vjerojatno najbolja Japanka koja je ikad nastupila u bantam kategoriji, posebno u novije doba. Neporažena je, vrlo često završava svoje borbe, a riječ je o nevjerojatno snažnoj djevojci, posebno za visinu od 155 centimetara. Sigurno je kako se Tate još nije sastala s takvom protivnicom.

"O Rin Nakai znam da ima skor 16-0 i da je jako snažna. Ima dosta rupa u svom nastupu, no snaga i eksplozivnost su joj izuzetno velike za ovu diviziju. Mislim kako je djevojka koja će se ići boriti i to mi odgovara. Cijenim ju, ali to što je neporažena mi je još veća motivacija. Želim biti prva koja će ju savladati", motivirana je "Cupcake"

Ipak, zna gdje treba raditi i čega se treba čuvati, a zanimljivo je prokomentirala i neobičnu promociju, kakvom je Rin Nakai okružena, posebno dok je nastupala unutar Pancrase organizacije. "Njena taktika je puno kretanja i korištenje kondicije i na to sam spremna, mogu reći da mi to i odgovara. O načinu njene promocije i promocije njenih borci, ne želim puno pričati. Svatko ima svoj način, a neovisno o promociji, Rin je sjajna i bit će sigurno odlična borba", najavila je na kraju bivša Strikeforce prvakinja, koja želi još jednu priliku za napad na pojas.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI