Miesha Tate: Možda ću morati razmisliti o završetku karijere!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.10.2015 10:27h Autor:

Miesha Tate

Miesha Tate već je bila najavljena kao sljedeća koja će napasti UFC naslov u bantam kategoriji koji drži Ronda Rousey, ali iznenada i bez ikakve prethodne naznake u UFC-u su odlučili priliku dati Holly Holm.

Miesha Tate trebala se treći put boriti protiv Ronde Rousey koja je slavila u prethodna dva međusobna dvoboja. Prvo za Strikeforce naslov, a potom i za onaj UFC-ov. Nadala se da će treća borba za nju sretno završiti, ali snovi su nestali kad je objavljeno da će njeno mjesto zauzeti Holly Holm.

Tate nije skrivala razočaranost UFC-ovom odlukom, a sad je u svojim razmišljanjima otišla korak dalje.

"Razumijem da je za UFC to bio još jedan dan u uredu, ali za mene je to bilo kao da mi je netko uništio život. Mislim da bi u UFC-u to trebali barem malo razumjeti.", rekla je Tate za ESPN.

"Dana White jednom kaže da sam sad na borbu od napada na naslov, a potom vidim drugu izjavu gdje kaže da mi za to treba nekoliko borbi. Vidim različite izjave i ne znam što da mislim. Bojim se da žele da se borim sa svim djevojkama iz vrha i ako me pobijede dobit će priliku boriti se za pojas, ali ako ja pobijedim njih dovest će mi novu suparnicu. Imam osjećaj da me drže za "gatekeepera". No, mora postojati svjetlo na kraju tunela. Ako ga nema kakva je moja budućnost u ovom sportu."

S obzirom na ovakve izjave stiglo je i pitanje razmišlja li o završetku karijera. Uslijedila je duga pauza i nakon toga odgovor.

"Mogu samo reći da ne želim ići u tom smjeru, ali sve je moguće. Ako postane jasno da se neću boriti za naslov sve dok je Ronda prvakinja onda stvarno ne znam što će biti. Morat ću razmisliti o svojim opcijama. Ne kažem da ću zavšiti karijeru, ali ću morati o tome razmisliti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI