Miesha Tate komentirala Conorov novi incident: “Conore, cijeniš li svoje fanove ili ne?!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.03.2019 12:34h Autor:

Screenshot

Bivša UFC prvakinja, a danas zaposlenica ONE Champiosnhipa, Miesha Tate, je u emisiji “MMA Tonight” na SiriusXM radiju u četvrtak komentirala McGregorov najnoviji problem sa zakonom.

“Cupcake” nema previše razumijevanja za “Notoriousa” jer smatra da su fanovi jednostavno dio posla koji mu je i donio bogatstvo kakvo danas posjeduje.

“Taj dečko nije kršio zakon, to što je učinio nije ilegalno. Da, iritantno je, ali momak nije prešao crtu”, smatra Tate i dodaje:

“Conor je mega zvijezda. On je sam od sebe napravio jedno od najprepoznatljivijih lica na svijetu, on zarađuje milijune i milijune i milijune dolara. On je taj koji je to sve stvorio.”

Tate je svjesna da fanovi mogu biti naporni i iritantni, ali smatra da to ne opravdava “Notoriousa”.

“Ono što ja mislim jest da je taj fan bio bezobrazan. Nije imao poštovanja i da je razmišljao malo bolje, poštovao bi prostor Conora McGregora. Ali garantiram vam da je to fan koji je kupio sve Conorove PPV prijenose.”

“Pa Conore, ti sam onda shvati. Cijeniš li svoje fanove, sve svoje fanove, one koji te čine bogatim? Ili ih ne cijeniš? Ovo je cijena tvoje slave. Nažalost, ovakvo ponašanje ne pomaže ničemu, žalosno je da mega zvijezde i slavni ljudi moraju tek naučiti kako se ponašati. Conor nije iznimka. Jednostavno ne možeš zgrabiti nekome telefon i razbiti ga!”, zaključuje Tate.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI