Miesha Tate ima ozbiljan prijedlog prave protivnice za Cris Cyborg

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.01.2018 19:43h Autor:

Cindy Dandois i Miesha Tate

Miesha Tate smatra kako Megan Anderson još uvijek nema dovoljno iskustva za suprotstaviti se Cris Cyborg, iako smatra kako bi borba njih dvije mogla biti marketabilna. Ona ima jedan drugi prijedlog, u vidu jedne borkinje koja je dobila neočekivan otkaz iz UFC-a.

Megan Anderson je naslijedila Cyborg na poziciji Invicta prvakinje perolake kategorije te je svakako prema tome relevantan izbor za iduću njenu protivnicu. Uostalom, njihova borba se već dogovarala, ali Australka na kraju nije uspjela nastupiti. Sada se ponovno priča o toj borbi, posebno ukoliko se ne dogovori borba Cyborg protiv Amande Nunes. Nešto o tome rekla je Miesha Tate, no ona tu također vidi mjesto za svoju najbolju prijateljicu, Cindy Dandois.

“Problem koji ja vidim oko ugovaranja te borbe je kvaliteta protivnica koje je Megan savladala. Mislim kako one kvalitetom nisu niti blizu Cyborg. Mislim kako je još uvijek previše zelena za jedan takav izazov, no opet se postavlja pitanje koga drugoga? Ako hoćete da odgovorim na to, ja ću reći Cindy Dandois, koja je pobijedila Megan prekidom. Bilo je to prije malo više od dvije godine, a njih obje su od tada napredovale. Realno, Megan će vjerojatno biti iduća i to je zanimljiva borba zbog njene visine i dohvata. Ona je viša od Cyborg i još ima faktor izgleda. Megan je visoka ljepotica i mislim kako je podosta marketabilna. Biti će prva borkinja koja ima prednost u visini ispred Cyborg, no i dalje mislim kako još nije spremna, da joj nedostaje iskustva. No, nadam se kako će s vremenom i Cindy dobiti svoju priliku.”

Dandois je 33-godišnja Belgijka, koja je prošle godine uz podosta hvalospjeva došla u UFC. Uskočila je kao zamjenska borkinja u borbu protiv Alexis Davis te ju na kraju izgubila, iako nastup nije bio loš. Ipak, UFC joj je neočekivano dao otkaz, nakon čega je ona ostvarila dvije pobjede izvan UFC-a, posljednju prije tjedan dana u Rizinu, gdje je bila bolja od velike domaće zvijezde, Reine Miure.

Tate smatra kako bi Dandois bila dobar ispit za Cyborg, budući da je ona zapravo borkinja perolake kategorije, u kojoj ima skor 9-0. U bantamu je nastupila samo četiri puta, uključujući spomenuti UFC nastup te u toj kategoriji je ostvarila sva tri svoja poraza. To svakako govori o tome kako je u pitanju borkinja koja se bolje snalazi na većoj težini. Tko zna, možda joj UFC da još jednu priliku. Uostalom, perolaka kategorije ionako ne postoji i protivnice za Cyborg će možda i potpisivati samo jednokratko za tu borbu.

Objavu dijeli Megan Anderson (@megana_mma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI