Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Miesha Tate i dalje zainteresirana za borbu protiv Cyborg Justino | Fight Site

Miesha Tate i dalje zainteresirana za borbu protiv Cyborg Justino

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.10.2016 20:08h Autor:

Miesha Tate

Dok većina borkinja iz vrha baš i ne razmišlja o možebitnoj borbi protiv Cristiane Cyborg Justino, bivša prvakinja Miesha Tate je velika zagovornica dogovaranja njihove međusobne borbe.

Još dok je bila nositeljica UFC pojasa, Tate je najavila kako će biti spremna za borbu u međukategoriji protiv Justino, no da prvo treba obraniti pojas na UFC 200 eventu. U tome nije uspjela, no želja za borbom protiv Cyborg je još uvijek tu.

“Dok sam bila prvakinja su mi rekli da neće organizirati borbu u međukategoriji nego da će se ona morati spustiti u bantam ili da ja ostanem bez pojasa. Dakle, sad kad sam bez pojasa se tehnički mogu boriti protiv nje u međukategoriji do 63.5 kilograma. Nikako nisam protiv toga, uostalom u toj borbi stvarno nemam ništa za izgubiti”, rekla je Tate, koja se priprema za borbu protiv Raquel Pennington na UFC 205 eventu.

Ipak, borba joj još nije ponuđena, no ona je spremna krenuti u kampanju dogovaranja iste. Ima više razloga zašto se želi testirati protiv najdominantnije žene u povijesti MMA-a.

“Bila bi to borba protiv djevojke koja je toliko snažna i koja kao zvijer prolazi kroz druge djevojke. Kad bih se borila protiv nje i pobijedila je ili joj napravila jako težak posao da dođe do svoje zarade, to bi već puno reklo. Tako da nemam ništa protiv toga, no službeno se još ništa tako nije diskutiralo.”

Justino se do sada u UFC susrela s dvije ipak nedorasle protivnice. Prva je bila Leslie Smith, dok je druga bila Lina Lansberg, koja je sve oduševila svojoj srčanošću. No, dulje od uvodnih trenutaka druge runde nije izdržala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI