Miesha Tate: Borit ću se protiv Cris Cyborg do 63.5 kg!

UFC 23.07.2015 10:17h Autor:

Cyborg vs. Tate

"Ako Ronda neće, ja hoću", otprilike tako kaže Miesha Tate upitana o mogućnosti dvoboja s Cris Cyborg. Dvostruka UFC izazivačica je spremna na "catch weight" dvoboj s prvakinjom Invicte te tvrdi da je nikada nije prozvala, nego se samo radi o posu s kojim se obje bave…

"Sve je počelo na press konferenciji u Manili kada me jedan fan pitao da li bih se borila protiv Cyborg do 63.5 kilograma zato što Ronda ne želi. Odgovorila sam da naravno bih, ako taj meč ima smisla za mene. Mediji su to prikazali kao da sam ja izazvala Cris, a ona je to shvatila osobno. Zna Cris dobro što sam mislila. Ona i ja smo prijateljice i ovo nije ništa osobno. Smatram da ovakav stav mora imati svaki borac, radi se o izazovu i ne smijemo bježati od njega", objašnjava Tate.

Tu je, naravno, i tehnički problem do ostvarenja takvog dvoboja. Borkinje su u različitim promocijama…

"Da se meč dogovori u kategoriji do 63.5 kilograma, smatram da bi obje pristale na takvu opciju. Jedino je sada pitanje logistike. Nemam pojma kako bi to funkcioniralo s UFC-om. Ja sam u UFC-u, ona je u drugoj promociji. Ja sigurno ne bih odlazila iz UFC-a zbog meča u catch weightu. On bi se morao dogoditi u oktogonu. Tako da stvarno tehnički ne znam kako stvari stoje s tom opcijom."

"Nisam prićala s Danom Whiteom ili Seanom Shelbyjem, tako da ne znam njihov stav o ovome", zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI