Mickey Gall: Sve osim apsolutnog uništavanja CM Punka za mene će biti neuspjeh

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.09.2016 09:50h Autor:

Mickey Gall

Pred svoju drugu UFC borbu, koju će odraditi protiv debitanta i bivšeg kečera Phila ‘CM Punk’ Brooksa, Mickey Gall ne može biti samouvjereniji. Kaže kako je ovo samo prva borba na njegovom putu do titule i da ne priznaje ništa osim dominantne pobjede.

Gall ne vjeruje da se Brooks uspio dobro pripremiti i prebaciti na MMA te vjeruje kako bi ovo trebala biti jedna lagana borba za njega. Toliko je samouvjeren da ga neće zadovoljiti niti sama pobjeda, nego traži nešto više:

“Moram postati primjer i isto tako ostaviti njega kao primjer. Sve osim dominacije i apsolutnog demoliranja i uništenje za mene će biti loš nastup, za mene će biti neuspjeh. Osjećam se kako da ja u ovoj borbi predstavljam sve MMA borce i to mi se sviđa.”

Kaže kako će pravi stvari za njega zapravo krenuti tek nakon što odradi tu borbu, no da mu je ta borba jako dobro došla kao prvi korak u svijet pravog sporta, odnosno da je uspio preskočiti par stepenici. To namjerava iskoristiti:

“Nakon njega želim UFC ubojice, ne želim da mi dovode borce za popravljanje skora. Želim se boriti protiv najboljih na svijetu i na kraju postati UFC prvak. Velika imena donose trofeje, a ja želim mnoštvo trofeja. Tko god mi je na putu, namjeravam ga savladati, penjati se na ljestvici i na kraju osvojiti naslov prvak. Možda već imam ime koje ću spomenuti u mikrofon na kraju borbe, vidjet ćemo.”

Još je ostalo samo tjedan dana do ove borbe. Iako niti jedan nema ni blizu reference za mjesto u UFC kavezu, nema nikakve sumnje kako će ova borba zapravo biti jedna od najgledanijih ove godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI