Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mickey Gall se spušta u laku i želi Dana Hardyja, “The Outlaw” reagirao | Fight Site

Mickey Gall se spušta u laku i želi Dana Hardyja, “The Outlaw” reagirao

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.12.2016 10:13h Autor:

Dan Hardy & Mickey Gall

Nakon što je prošlog vikenda u Sacramentu gušenjem završio Sage Norhcutta u borbi “novih talenta” i upisao četvrtu pobjedu u karijeri, Mickey Gall (4-0) je najavio prelazak u laku kategoriju i po običaju prozvao iduće veliko ime. Za idućeg protivnika želi UFC veterana Dana Hardyja.

“Kao prvo, mislim da ću se spustiti u kategoriju do 70 kg. Premlad sam za velter, tako da ću se spusiti i biti prvak nekoliko godina u lakoj. Volio bih prirediti dobrodošlicu Danu Hardyju. Rekao je da še želi vratiti za velikom borbom. Mislim da sam ja sad velika borba, bila bi mi čast, on je legenda i volio bih se boriti s Danom Hardyjem”, rekao je Gall svom oktogon intervjuu nakon borbe.

Veteran sporta, Hardy, posljednih je godina poznatiji kao UFC-analitičar nego kao borac. Bivši velter izazivač Georgesa St-Pierrea posljednju je borbu odradio 2012., a na ponudu 23-godišnjeg Galla je reagirao na Twitteru pitanjem: “Je li on bio dovoljno star da gleda UFC dok sam se ja još borio?(smijeh)”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI