Mickey Gall: Northcutta ću prebiti i slomiti mu kosti

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2016 17:01h Autor:

Mickey Gall i Sage Northcutt

Mickey Gall je dobio borbu koju je tražio i sada je pun obećanja za svoj susret s UFC-ovom mladom zvijezdom Sageom Northcuttom.

Gall je putem emisije “Looking for a Fight” bio izabran da priredi kečerskoj zvijezdi “CM Punku” dobrodošlicu u svijet MMA-a. Nakon što je s lakoćom porazio popularnog zabavljača Gall je mudro odlučio zadržati pozornost medija pa je prozvao Northcutta koji je također otkriven u spomenutoj emisiji. “Super Sage” je prihvatio izazov i Gall sada tvrdi da će mlađeg, ali iskusnijeg, borca uništiti.

“Napravit ću mu puno toga. Ne vidim ovo kao borbu koja će završiti u jednoj rundi. Mislim da će trajati duže i slomit ću mu kosti. Jako ću ga ozlijediti. Prebit ću ga, slomiti mu kosti, derati stvari. Razbit ću ga…njegov boks je užasan. Njegov parter je dosta loš. Ima rupe u svim segementima. Znam kako ću se boriti protiv njega. Bit će to jako loše za njega. Osjećat će se kao govno”, rekao je Gall za TMZ

Northcuttu mnogi kolege zamjeraju što je na temelju svoje popularnosti bolje plaćen od većine boraca u organizaciji. No Gall tvrdi da nema nikakav osjećaj mržnje prema 20-godišnjem fenomenu.

“Nije da ga ne volim. Mislim da je otrcan. Mislim da je šašavi dječak. Ne znam, Mislim da je pomalo šmokljan, ali uopće ga ne mrzim. Volim ga. Jedva čekam da se borim s njim. Jedva čekam da ga se dočepam.”

Gall i Northcutt će se obračunati 17. prosinca na UFC on Fox 22 priredbi u Sacramentu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI