Mickey Gall nastupa na UFC 217 u Madison Square Gardenu

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2017 17:39h Autor:

Mickey Gall

Popularni mladi UFC borac, Mickey Gall, dobio je mjesto na najjačem eventu ove godine, UFC 217 koji će se održati u Madison Square Gardenu. Tamo će mu se suprotstaviti Randy Brown.

Nakon tri borbe u 2016. godini, laganog debia protiv Mikea Jacksonu, još lakše borbe protiv CM Punka te pobjede nad razvikanim Sageom Northcuttom, Gall (4-0, 3-0 UFC) ove godine još uvijek nije nastupio. Ipak, 2017. mu neće ostati bez nastupa, jer će se 5. studenog boriti protiv Randya Browna na UFC 217 u New Yorku.

Oko Galla je vrlo zanimljiva situacija. Momak je bio jedan od prvih eksponata showa Dana White Lookin’ for a Fight, gdje je predsjednik UFC-a prisustvovao njegovoj prvoj profesionalnoj borbi. UFC je baš u to vrijeme tražio protivnika za bivšeg kečera CM Punka te je Gall iskoristio priliku dok je White prisutan te ga je prozvao. Whiteu se to ponašanje svidjelo te je Gall postao UFC borac, a na kraju se pokazalo kao je u pitanju izuzetno talentiran borac, koji neće biti samo prolaznik.

Njegov protivnik je također u UFC doša preko istog showa. Randy Brown (9-2, 3-2 UFC) dolazi s Jamajke i za sada se potvrdio kao veliki talent, no s još podosta rupa u svojim predstavama, koje su dovele do dva poraza u pet nastupa. Posljednju borbu imao je u veljači, kada je sudačkom odlukom poražen od Belala Muhammeda, koji je tako prekinuo njegov niz od dvije pobjede. Osam od devet trijumfa ostvario je prekidom, što ne čudi jer je vrlo agresivan borac.

UFC 217 se polako puni, nakon što je jučer potvrđena treća borba za titulu koja će se naći na tom programu. Sve će predvoditi borba Michaela Bispinga i Georgesa St-Pierrea, a UFC vjeruje kako će ovo biti jedan od najuspješnijih evenata u povijesti promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI