Michelle Waterson: Želim biti prva koja će pobijediti Joannu, 2017. je moja godina!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.04.2017 23:55h Autor:

Michelle Waterson

Michelle Waterson svjesna je da ju čeka najvažnija borba karijere, borba kojom bi mogla postati iduća izazivačica za UFC-ovu prvakinju.

Čeka ju Rose Namajunas u sunaslovnoj borbi UFC on FOX 24 eventa ovog vikenda. Vraća se na FOX gdje je par mjeseci ranije savladala Paige VanZant u glavnoj borbi eventa. Ovoga puta nije glavna, ali mnogi će najviše pažnje dati upravo njenoj borbi. I ona je svjesna kako nije mogla doći bolja faze njene karijere za nešto tako.

“Shvatila sam da svatko ima svoj put, a ovo je moj. Zahvalna sam što sam do sada imala priliku sve pratiti iz sjene jer je to dovelo do toga da sam borkinja kakva sam danas”, rekla je Arielu Helwaniju u MMA Houru.

Neki su pretpostavljali kako bi nakon uvjerljive pobjede protiv Paige VanZant mogla biti iduća, ali situacija se posložila tako da je Jessica Andrade izborila borbu za prvakinju. No, ukoliko i u subotu trijumfira, neće biti druge opcije osim nje. A ona vjeruje da je spremna napasti titulu.

“Razgovarali smo već u tome i biti ćemo spremni za to ukoliko se to dogodi, no ja sam uzbuđen oko bilo čega što je ispred mene. Mislim da je Rose sjajna borba za mene nakon pobjede protiv Paige, jer smo se obje borile protiv nje. Rose je rangirana više od mene, tako da mislim da je upravo ona protivnica koju trebam pobijediti ukoliko želim napasti titulu. A to je moj cilj u ovoj godini, želim se boriti za titulu i želim postati prva žena koja je savladala Joannu”, uvjerena je da može doći do pojasa.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti što još može prikazati ova učenica Grega Jacksona i Mikea Winkeljohna, a da to još nismo vidjeli. No, i njena protivnica ima moćan kut u kojem će biti fenomenalni Trevot Witman. Čeka nas sigurno spektakularna borba dvije djevojke koje vjeruju da imaju sve potrebno za popeti se na tron.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI