Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Michelle Waterson se pohvalila “formom” trbuha dva i pol tjedna prije iduće borbe (FOTO) | Fight Site

Michelle Waterson se pohvalila “formom” trbuha dva i pol tjedna prije iduće borbe (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2017 18:27h Autor:

Michelle Waterson

Jedna od najpopularnijih i najljepših borkinja svijeta svoj novi nastup ima početkom prosinca na UFC 218 eventu. Ona je u završnom periodu svojim priprema, pa se odlučila pohvaliti dokazom svoje forme.

Waterson će se 2. prosinca u Detroitu boriti protiv Tecie Torres, što će joj biti prva borba nakon poraza od Rose Namajunas, u borbi koja je određivala izazivačicu slamka kategorije. Da bi se ponovno vratila u takvu poziciju, 31-godišnjaka u ovoj borbi ima imperativ pobjede. Tako je na vrijeme krenula u kamp, a čini se da je 17 dana prije eventa sve na svom mjestu.

Tome svjedoći fotografija ispod teksta, na kojoj Michelle prezentira svoje trbušne mišiće, na kojima nema niti trunke sala. To ne bi trebalo čuditi, kao što nema nikakve sumnje da Michelle neće imati problema sa zadovoljavanjem potrebne težine, budući da je prije UFC karijere nastupala u jednoj kategoriji niže od slamke, atom kategoriji. Ne sumnjamo kako će Michelle, koja je jedna od najpopularnijih borkinja svijeta na Instagramu, ima veliki broj navijača u borbi protiv Torres.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI