Michelle Waterson prva napada pojas Jessice Andrade?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2019 13:14h Autor:

Michelle Waterson

Vrlo zanimljiva vijest pojavila se danas, na dan kad bi Tatiana Suarez i Nina Ansaroff trebale odraditi borbu za prvu izazivačicu slamka kategorije. Prema tim informacijama, pobjednica će pojas napasti tek iduće godine, budući da je u tijeku kraj pregovora za borbu u kojoj bi Jessica Andrade pojas branila protiv Michelle Waterson.

Vijest se prvo pojavila na Redditu, da bi se vrlo brzo proširila forumima i društvenim mrežama. Govori se kako se radi o informacijama iz kampa Jackson-Winkeljohn tima te iz samog UFC-a. Prema njima bi Michelle Waterson trebala postati prva izazivačica Jessici Andrade otkako je ova uzela pojas. To bi značilo kako Rose Namajunas sigurno odlazi na pauzu, ali i kako Tatiana Suarez ili Nina Ansaroff, ovisi koja pobijedi u njihovoj današnjoj borbi, neće odmah dobiti priliku boriti se za naslov.

Trenutno se pregovara po pitanju termina, a dva eventa su u igri. Prvi je UFC 243, koji se u listopadu održava u Australiji, dok je drugi UFC 244, koji je najavljen za 2. studenog, no lokacija još uvijek nije objavljena.

Ova vijest ne treba čuditi, budući da UFC već neko vrijeme pokušava promovirati Michelle Waterson (17-6, 5-2 UFC), a sad je prava prilika budući da se “Karate Hottie ” nalazi unutar niza od tri pobjede. Osim toga, njeni predstavnici su “William Morris Endeavor”, kompanija u čijem se UFC nalazi vlasništvu. Waterson inače iza sebe već ima šampionsku pozadinu, budući da je bila Invicta prvakinja atom kategorije. Kako te iste kategorije nije bilo niti u jednoj jačoj promociji, može se reći da je u tom trenutku bila najbolja borkinja svijeta do 48 kilograma. Osim po svojoj fenomenalnoj borilačkoj tehnici, Waterson je poznata i po atraktivnom izgledu. Na Instagramu je prati 1.1 milijun profila, što ju čini jednom od najpopularnijih borkinja svijeta.

Andrade (20-6, 11-4 UFC) je titulu do 52.5 kilograma osvojila prošlog mjeseca, pobjedom prekidom u drugoj rundi nad Rose Namajunas. Ona osobno je Namajunas odmah ponudila revanš, no čini se kako je bivša prvakinja odlučila uzeti najavljenu pauzu od MMA-a.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

#beastmode with @joshuagomeznm at Joe Rogan’s studio!

Objavu dijeli Michelle Waterson (@karatehottiemma)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Breaking a sweat with @onnit #darthvader kettlebells at @teamturningpoint there is still time to go get some goodies from onnit! Just click on the link in my bio to check out all the discounts!

Objavu dijeli Michelle Waterson (@karatehottiemma)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Pure joy! 🏝 . . . PC @joshuagomeznm

Objavu dijeli Michelle Waterson (@karatehottiemma)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI