Michelle Waterson pred veliki povratak: “Paige je još zelena, ali shvaćam je jako ozbiljno”

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2016 17:00h Autor:

Michelle Waterson/Instagram

 Michelle Waterson večeras će se prvi put boriti u UFC-u nakon godinu i pol dana pauze od posljednje pobjede. Bivša prvakinja u Invicti nastupa u glavnoj borbi večeri protiv Paige VanZant (7-1 MMA, 4-1 UFC) u slamka kategoriji.

Waterson (13-4 MMA, 1-0 UFC) je puno iskusnija i vjeruje da je u tome njena prednost uoči večerašnjeg okršaja.

“Shvaćam ju ozbiljno, kao i svakog borca. Nazvala sam ju zelenom, pokušavam biti iskrena, ne želim uvijek paziti na korektnost, osjećam se dobro u svojoj koži i izražavam svoje mišljenje. Istina je, još je zelena. Imam puno više godina iskustva, ali to što je ona još neiskusna ne znači da ću ju olako shvatiti. Treniram jače nego ikada”, rekla je Waterson kojoj su ozljede poremetile karijeru posljednjih mjeseci.

VanZant, koja je svojim izgledom i nastupom u showu “Ples sa zvijezdama” skupila brojne fanove širom svijeta, usporedila je sa Sageom Nortcuttom koji također predvodi subotnji UFC-ov event.

“Sage je majstor MMA-a, to je njegova pozadina. Samo zato što izgleda kao Ken lutka, ne možete mu oduzeti kredibilitet. Paige je plesala cijeli život, ona je sportašica, ali ne možete joj oduzeti kredibilitet. Znam na čemu sam, vjerujem u svoje vještine i sposobnosti, znam da sam MMA borkinja u potpunosti”, rekla je Waterson i poručila protivnici da bi ona, za razliku od VanZant, sigurno osvojila prvo mjesto da je nastupila u Plesu sa zvijezdama.

30-godišnja Amerikanka majka je petogodišnje djevojčice, a nakon trudnoće, koja je na dvije godine zaustavila njenu MMA karijeru, vratila se 2012. i produljila niz na šest pobjeda osvojivši usput i Invictin atomweight titulu. Obranula ju je u jesen 2014. i izgubila tri mjeseca kasnije da bi posljednji nastup i posljednju pobjedu ostvarila u ljeto 2015. godine.

My “why” 😍😍😍 #ufcsacramento #teamhottie

A photo posted by Michelle Waterson (@karatehottiemma) on

My “why” 😍😍😍 #ufcsacramento #teamhottie

A photo posted by Michelle Waterson (@karatehottiemma) on

Thank you @allelbows for capturing this beautiful moment😚 #ufcsacramento #karatecutie

A photo posted by Michelle Waterson (@karatehottiemma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI