Michelle Waterson nakon debi pobjede: Ovo je moja transformacija iz defenzivne u ofenzivnu borkinju

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.07.2015 18:25h Autor:

Michelle Waterson

Michelle Waterson napokon je pristigla u UFC, a čini se da bi mogla dulje vrijeme ostati tu, odnosno da ima što ponuditi. Prokomentirala je kako je došla do pobjede nad Angelom Maganom, a ključ svega vidi u svojoj vlastitoj transformaciji.

Impresivno je Michelle Waterson izgledala u svom UFC debiju, kako na nogama, tako i na podu te je u svim segmentima izdominirala Angelu Maganu, da bi je u trećoj rundi i završila gušenjem. Odmah nakon borbe, za izjavu ju je pitao Jon Anik.

"MMA nije samo sport, MMA je život, i ako radiš prave stvari onda možeš savladati svoje najveće strahove. Hvala Dani i Lorenzu što su mi dali priliku da ostvarim ovo", rekla je te nakon toga odgovorila na pitanje koliko je čvrsta bila poluga na ruci, kako se izvukla iz te situacije te na kraju kako je došla do pobjede:

"Poluga je bila jako čvrsta i nije bilo daleko od završetka. No, ovo je moj UFC debi, nije mi padalo na pamet da se tako lako predam. Jako puno sam radila na ovoj borbi, posljednjih mjeseci smo radili na mojoj transformaciji iz defenzivne borkinje u ofenzivnu i sve je to dobro ispalo."

Zapravo, Magana osim te poluge u borbi nije prikazala gotovo ništa. Michelle je odradila dominantno te oduševila fanove koji su došli u dvoranu. O tome je nešto rekla na press konferenciji nakon eventa.

"Danas sam bila sposobna prikazati sve što mogu i znam, moj stand up, moje hrvanje i moj parter. Mislim kako su najponosniji mogli biti moji treneri, koji to sve rade sa mnom", zaključila te dodala nešto o promjeni kategorije. Prije dolaska u UFC, Michelle se borila u atom kategoriji, odnosno na četiri kilograma manje nego što se bori sad:

"Mislim da svatko ima svoje kvalitete i slabosti, bez obzira u kojoj se kategoriji borio. Jednostavno moraš pronaći ono u čemu si ti dobar, a tvoj protivnik loš, a onda to kapitalizirati."

Za kraj je upitana kakvi su joj planovi. Kao bivša Invicta prvakinja, očekuje se da puca na najviše pozicije, pa čak i na UFC titulu. "Tek sam došla u višu kategoriju, pa ne moram žuriti, no naravno da je cilj što prije doći u Top 10, a za to trebam Top 10 protivnicu", rekla je lijepa Michelle.

Za kraj, nagradite se jednim njenim videom iz 2006. godine, dok je još bila model i karatašica. Nitko u to vrijeme nije mogao očekivati da će jednog dana postati MMA borkinja najviše svjetske klase.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI