Michelle Waterson: Mogu nadvladati Joannu Jedrzejczyk u stand upu

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.07.2015 23:57h Autor:

Michelle Waterson

Michelle Waterson ozbiljno razmišlja o možebitnoj borbi protiv Jessice Penne, no smatra kako je spremna i za Joannu Jedrzejczyk, tj. uvjerena je kako se može s njom ravnopravno nositi u stand up borbi.

U razgovoru za Submission radio, Michelle Waterson je iznijela dojmove o svojoj prvoj UFC borbi, u kojoj je savladala Angelu Maganu, no i o nekim planovima za budućnost. Za početak je bila upitana o tome što joj je najviše ostalo u memoriji sa prvog UFC nastupa.

"Bila sam nervozna, no bila je to dobra nervoza. Bilo je čudno uči u kavez i vidjeli krv svuda po podu, to mi je bila najčudnija stvar, jer u Invicti i drugim organizacijama to nisam toliko viđala. Na kraju sam tu nervozu uspjela kanalizirati u dobar nastup", prokomentirala je.

Odmah nakon borbe počelo se pričati kako bi joj iduća protivnica mogla biti Jessice Penne. Njih dvije su se sastale prije dvije godine u Invicti, a Waterson je slavila prekidom u četvrtoj rundi, no bila je riječ o stvarno sjajnoj borbi. No, ta je borba bila u atom kategoriji.

"Osobno nemam ništa protiv borbe s Jessicom Penne, iako sam ju već savladala. Sean Shelby mi je to spomenuo i ja sam odmah rekla da je to dobra ideja. Poznam ju, odlična je, ali isto tako sam je već savladala. Što je još bitnije, pobjeda protiv nje bi me instantno katapultirala u sam vrh divizije", čak joj se sviđa ideja, no misli kako ne bi borba bila slična prvoj:

"Mislim kako bi bila drugačija borbe. Obje sad nastupamo u višoj kategoriji i sigurno smo snažnije, a i napredovale smo kroz trening. Vjerujem kako bi krajnji ishod bio jednako, no ja bih se drugačije borila. Sigurno bih pokušala više forsirati stand up borbu, jer je tu moja prednost."

Poznata je kao jedna od najboljih stand up borkinja na svijetu, izuzetno efektne, vizualno lijepe i atraktivne tehnike. No, vjeruje li da je i tu dovoljna da bi se mogla suprotstaviti prvakinji Joanni Jedrzejczyk u pravom stand up 'fajtu'.

"Joanna Jedrzejczyk je prije svega tehnički sjajna borkinja, koja postane ubojita kad joj prepustiš kontrolu nad borbom. Kad bi smo se sastali, mislim da bih joj mogla parirati, ne sumnjam u to", iznijela je na kraju svoje ambicije ova lijepa, a ujedno i opasna djevojka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI