Michelle ’The Karate Hottie’ Waterson novo pojačanje UFC rostera

UFC 28.04.2015 12:11h Autor:

Michelle Waterson

Po ocjeni mnogih najljepša borkinja svijete te bivša Invicta prvakinja u atom kategoriji, Michelle Waterson, potpisala je za UFC te tako automatski objavila i svoj prelazak u sve uzbudljiviju UFC-ovu slamka kategoriju.

Bivša Invicta prvakinja u Atom kategoriji, detronizirana prije nekoliko mjeseci prvim porazom u posljednjih sedam borbi, Michelle Waterson, novo je ime na rosteru UFC-ove ženske slamka divizije, sve uzbudljivije i praćenije kategorije.

Ova djevojka, koju već godinama mnogi nazivaju najljepšom, no i jednom od borilački najatraktivnijih MMA borkinja, tako će automatski promijeniti i kategoriju u kojoj nastupa, odnosno nastupati će u četiri kilograma težoj skupini. Do sad je nastupala u atom kategoriji, s djevojkama do 46.5 kilograma težine.

Do sad je u karijeri ostvarila profesionalni skor 12-4, a čak deset pobjeda ostvarila je prekidom. Zanimljivo kako u svom skoru ima pobjedu nad Jessicom Penne, trećerangiranom djevojke kategorije u koju je upravo pristigla. Ta se borba dogodila u travnju 2013. godine.

Michelle odnedavno trenira u Albuquerque, pod budnim okom Grega Jacksona i sigurno je to još jedan dokaz da bi smo u UFC-u trebali gledati najbolju Michelle do sad, koja bi vrlo brzo mogla pomrsiti račune u ovoj diviziji, koja sve više izgleda kao možda i najizjednačenija i najneizvjesnija u cijeloj organizaciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI