Michaela Bispinga u Južnoafričkoj Republici napala grupa od desetak razbojnika

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.05.2019 15:51h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping trenutno se poslom nalazi u Južnoafričkoj Republici, a tamo je doživio jedno izuzetno neugodno iskustvo. Pri povratku u hotel bio je napadnut od strane grupe razbojnika koji su ga tražili novac i prijetili. Ispričao je kako je regirao i na kraju uspio pobjeći. 

Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije trenutno u južnoafričkom Cape Townu snima film. Pokraj toga je pronašao vrijeme za snimiti novu epizodu svog podcasta, tijekom kojeg je ispričao što mu se proteklog vikenda dogodilo. Naime, našao se u situaciji koja je po njega mogla završiti puno gore nego što na kraju je.

“Našao sam se s ekipom na večeri, nakon koje smo otišli na nekoliko pića. Vraćao sam se u hotel oko tri sata iza ponoći, a vozač Ubera me ostavio na velikom raskrižju i pokazao prema hotelu rekavši da se tamo nalazi. Izašao sam iz auta, on se odvezao dalje, a ja nisam znao kuda krenuti”, započeo je “The Count” svoju priču, nastavivši o tome kako je došlo do spomenute situacije:

“Uzeo sam telefon i preko aplikacije pokušao saznati gdje se nalazim, da bih odjednom podigao glavu i vidio kako sam okružen sa sve većim brojem frikova koji su izašli iz mraka. Bili su to lopovi, opaski kriminalci, gadovi. Prije nego sam se snašao bio sam okružen s deset do 15 beskućnika koji se me tražili novac i postajali sve neugodniji.”

Smatra kako je ključni dio svega bilo to što je pokušao ostaviti dojam da se nije uplašio. Kaže kako je krenuo vikati na njih.

“U tom trenutku bio sam cijeli u obrambenom stavu. Pokušavao sam izgledati veliko, izbacio sam prsa da bih izgledao što opasnije pa da oni ne naprave prvi korak. Odjednom je naišao lažni policijski auto iz kojeg su izašla dvojica tipova u gorem pijanom stanju od mene. Počeli su mi govori da uskočim u auto. Malo sam se povukao, primijetio prostor i protrčao kroz njega. Nisu krenuli za mnom, ja sam samo trčao i odjednom sam naišao na svoj hotel”, ispričao je kako je sve završilo.

Dodao je Bisping kako je trenutno u procesu prelaska u drugi hotel, na nekom sigurnijem mjestu. U Cape Townu će boraviti još neko vrijeme i rekao je da nema namjeru dovesti se više u takvu situaciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI