Michael Johnson: Guillardu prepuštam trash talk

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.01.2014 20:15h Autor:

Michael Johnson

Michael "The Menace" Johnson iskoristio je ponuđenu priliku nakon ozljede Rossa Pearsona te će u Manchesteru dobiti protiv svog bivšeg timskog kolege Melvina Guillarda. Johnson je ukratko najavio meč i prisjetio se svojih odnosa s Guillardom.

Nakon dvije pobjede u nizu (koje su uslijedile nakon dva poraza) Michael Johnson se našao na ljestvici top 15 UFC-ovih boraca lake kategorije, odnosno na njenom 13. mjestu. Mnogi smatraju da to nije zaslužio, a kao jedan od argumenta spominju i to da na istoj ljestvici nije Myles Jury (13-0, 4-0 UFC) koji je Menacea uvjerljivo pobijedio. Johnson će sada imati priliku dokazati da ipak zaslužuje tu čast u borbi protiv uvijek neugodnog Melvina Guillarda.

"On je lud, on vidi neke stvari koje nitko ne vidi i ponekada stvarno govori čudne stvari. Ovaj puta ću pustiti njemu da priča, a ja ću svoje odraditi kada se zatvore vrata kaveza. Nikada se nismo najbolje slagali, no dok smo bili članovi istog tima uvijek sam mu bio na raspolaganju i trudio se pomoći mu. Sada više nismo, štoviše, on je u našim najvećim rivalima, ATT timu, i s te strane će ovo također biti uzbudljiva borba", rekao je Johnson.

Iako Guillard nije protivnik kojeg je Johnson tražio, bez prigovora je ovu borbu prihvatio: "Guillard nije jedan od dva borca kojima sam se nadao, no svejedno je riječ o teškom protivniku. On se dugo bori, ima sposobnost nokauta, jedan od najopasnijih boraca u našoj kategoriji. Nekako sam predosjećao da bi moglo doći do naše borbe."

Guillard i Johnson biti će "co-main event" UFC Fight Nighta 37 koji će se održati 8. ožujka u Manchester, a predvode ga Jimi Manuwa i Alexander Gustafsson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI