Michael Johnson: Benson Henderson me se boji

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.05.2015 21:59h Autor:

Michael Johnson

Iako je prvobitno bila najavljena za Ultimate Fighter finale 12. srpnja, borba Bensona Hendersona i Michaela Johnsona neće se održati na tom eventu, ali kako stvari stoje niti kasnije. Johnson misli kako je razlog toga to što ga se bivši prvak boji.

Koji je najlakši način za izazvati nekoga? Nazvati ga kukavicom, naravno, a čini se kako je Michaelu Johnsonu stalo do borbe protiv bivšeg UFC prvaka, Bensona Hendersona. Njihova je borba bila najavljena i dogovorena, ali nikada potvrđena te trenutno nije poznato hoće li se ikad i održati. Johnson smatra da zna razlog zašto je došlo do toga.

"Mislim kako me se Benson Henderson boji i da se zato ne želi boriti protiv mene", rekao je Johnson te nastavio: "Imali smo dogovor, onda se on ozlijedio i otkazao te rekao kako ćemo se boriti tri tjedna kasnije, no od tad ja nisam čuo ništa od njega niti od UFC-a oko te borbe."

Iako je želio tu borbu ili borbu protiv bilo kojeg visoko rangiranog borca, Johnson je ipak malo promijenio priču. "Trenutno sam zdrav i samo se želim boriti. Sve se čini kako ću ipak trebati odraditi još jednu borbu prije nego mi UFC da veliko ime, no spreman se. Ne trebam se odmah boriti s nekim iz vrha. Želim ostati aktivan, dajte mi samo da se borim", rekao je Johnson, koji je trenutno unutar niza od četiri pobjeda, a posljednje je u veljači savladao Edsona Barbozu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI