Michael Chiesa se ponudio biti trener partera Sageu Northcuttu

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2016 20:55h Autor:

Michael Chiesa

Jedan od najboljih boraca lake kategorije te općenito najboljih parteraša u UFC-u, Michael Chiesa, ponudio se Sageu Northcuttu kao trener borbe u parteru i to gotovo u potpunosti besplatno.

Chiesa je inače član tima Sikjutsu, u Spokaneu (savezna država Washington). Riječ je o jednom malom, ali vrlo uspješnom timu, odakle još dolaze Julianna Pena i Sam Sicilia. Tako mali tim, a u sebi ima dva Ultimate Fighter pobjednika, no i jako dobru bazu borbe na parteru, ono što očito treba Sageu Northcuttu, ako ćemo gledati po njegova dva UFC poraza.

Čini se da Chiesa (14-2, 7-2 u UFC-u) simpatizira Northcutta, budući da je bio razočaran njegovim porazom od Mickeya Galla, a malo nakon toga mu je odlučio ponuditi svoju pomoć oko iduće borbe.

“Sage, tvoju iduću borbu sam spreman doći i tenirati te MMA grappling. Samo mi se javi. Ne tražim ništa osim da mi platiš let i poprate troškove. Drži glavu gore i javi se”, poslao mu je Chiesa poruku na Twitteru.

Northcuttu ne bi bilo loše prihvatiti ovu ponudu, budući da je Chiesa već više puta dokazao kako ima nevjerojatno dobru tehniku. Uostalom, kad ugušite Ala Iaquintu, Jima Millera i Beneila Dariusha, to je dokaz da znate i više nego dovoljno o ovom sportu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI