Michael Chiesa: McGregorov napad na autobus koštao me napada na titulu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.06.2018 16:34h Autor:

Michael Chiesa

Michael Chiesa borit će se na UFC 226 eventu protiv Anthonya Pettisa, u borbi koja se zapravo trebala održati na UFC 223 eventu, kada je Chiesa zbog ozljeda zadobivenih u napadu na autobus ostao bez nastupa. No, on smatra kako je potezom Conora McGregora njemu nanesena još veća šteta, odnosno da je ostao bez borbe za titulu prvaka.

Chiesa se jučer družio s novinarima gdje je odgovarao na njihova pitanja, a kako je ovo njegov prvi nastup nakon gore spomenutog incidenta u Brooklynu, naravno da je bio upitan o McGregoru i onome što se dogodilo početkom travnja. Ipak, nije bio raspoložen za previše komentara na tu temu.

“Ne želim ga komentirati, no činjenica je da me koštao borbe za titulu. Nemam što reći tom tipu, jebeš njega”, kratko je odgovorio Chiesa na sam spomen McGregora.

Ipak, izjava je zaintrigirala pa su uslijedila pitanja o tome kako misli da je ostao bez prilike napasti titulu. Chiesa je zapravo dao vrlo dobro objašnjenje, budući da se tek nakon spomenutog incidenta dogodio drugi bitan događaj, odnosno otkazivanje nastupa Maxa Hollowaya protiv Khabiba Nurmagomedova, kada je krenula žestoka potraga za onim tko bi uskočio i borio se za titulu protiv Dagestanca.

“Izgubio sam priliku boriti se za titulu, uostalom to je jasno, ja sam bio najviše rangirani borac lake kategorije na tom eventu. Uskočio bih i borio bih se protiv Khabiba bez razmišljanja. Uvijek sam mislio kako bih itekako mogao savladati ga i onda me je ovaj tip žestoko zajebao za tu priliku”, objasnio je Chiesa na što je mislio. I uistinu, on je bio najbolje rangiran borac i vjerojatno bi mu bilo ponuđeno uskakanje u glavnu borbu, koje je njegov planirani protivnik, Anthony Pettis, odbio.

Chiesi je onda uslijedilo teško razdoblje, gdje je više puta kroz glavu vrtio sve što se dogodilo i pitao je više puta sam sebe zašto se ta posjekotina morala dogoditi baš njemu. Trebalo mu je neko vrijeme da vrati motivaciju, no ona je došla na vrijeme da se stigne pripremiti za nastup koji dolazi za samo osam dana.

“Bilo je teško kada sam ostao bez borbe, a kada sam nakon svega doznao da sam se mogao boriti za titulu je bilo još gore. Takve prilike ne dolaze često. Tko zna, možda mogu naslagati 15 pobjeda, a borba za titulu mi neće doći. Ja sam tog dana izgubio svoju veliku priliku. Nadam se kako ću 7. srpnja protiv Anthonya Pettisa odraditi borbu koja će me dovesti na taj put. No, bilo je tada to sve jako teško za progutati.”

Borba Chiese i Pettisa dio je glavnog programa UFC 226 eventa!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI