Michael Bisping smislio plan za odlazak u mirovinu

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2017 15:16h Autor:

Michael Bisping/Twitter

Michael Bisping se bori u UFC-u još od 2006. godine. Jedanaest godina nakon njegove prve borbe u UFC-u, Englez je ustoličen kao UFC-ov prvak srednje kategorije.

Trenutno nije jasno kada će se dogoditi Bispingova sljedeća borba. U svojoj sljedećoj borbi trebao je poželjeti dobrodošlicu povratniku Georgesu St-Pierreu u borbi za titulu prvaka srednje kategorije, ali ozljeda oka je spriječila GSP-a da nastupi. Nakon prve uspješne obrane pojasa, one protiv Dana Hendersona, Michael Bisping je također izvan treninga zbog ozljede.

U međuvremenu, visoko rangirani borci srednje kategorije, Yoel Romero i Robert Whittaker odraditi će u srpnju borbu za privremenog prvaka. Pobjednik ove borbe boriti će se s Bispingom.

Evo što je Bisping imao za reći na temu borbe za privremenog prvaka i planovima za nastavak karijere:

“Već je prošlo dosta vremena, želim se uskoro boriti. Ne znam gdje će biti moja sljedeća borba. Nažalost izgleda da se neću boriti sa St-Pierreom. Vjerojatno ću se boriti s pobjednikom meča Whittaker vs. Romero i ne znam gdje će sa ta borba održati. Već vidim kako ću pobijediti tu borbu jer vjerujem da će Whittaker pobijediti Romera a onda ću ja pobijediti Whittakera. Ako Romero pobijedi u toj borbi, pobijediti ću i njega, ali čvrsto vjerujem da će to biti Whittaker.”

“E sad, pobijedio ili izgubio tu borbu, vjerojatno ću se boriti još jednom i želim da ta borba bude u Manchesteru ili negdje u Engleskoj. Želim odraditi zadnju borbu pred svojim navijačima koji su me tako dobro tretirali svih ovih godina i ostavili značajan trag u mojoj karijeri. Ako pobijedim u sljedećoj borbi, želim pojas treći put braniti u Engleskoj i onda vjerojatno završiti karijeru. Tako bi volio da se stvari odviju”, zaključio je Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI