Michael Bisping: Cormier mi je više puta ponovio kako se želi boriti protiv mene

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.09.2017 20:04h Autor:

Daniel Cormier i Michael Bisping

UFC prvaci i voditelji emisije UFC Now na Fox Sportsu, Michael Bisping i Daniel Cormier, došli su do razgovora o njihovoj potencijalnoj međusobnoj borbi. Bisping kaže kako mu je Cormier više puta ponovio kako se želi boriti protiv njega.

Bisping i Cormier su ovog vikenda ponovno zajedno bili voditelji te je jedna od tema bila Cormierova iduća borba. On je tamo između ostalog nadobacio kako bi se mogao boriti upravo protiv Bisping, a Englez je sada otkrio što se zapravo događalo između ova dva borca, koji su kroz ove poslovne projekte postali i jako dobri prijatelji.

“Radio sam s Danielom ovog vikenda i cijelo vrijeme mi je ponavljao kako se želi boriti protiv mene. To je rekao u eteru, izvan etera i u hotelu, konstantno. Rekao mi je kako bi me razbio u pet minuta, a ja sam ga samo pitao da li je lud i zar to uistinu vjeruje”, rekao je Bisping, prvak srednje kategorije, koji se jedno vrijeme borio u poluteškoj. To je ona kategorija u kojoj Cormier nosi pojas prvaka.

Bisping se 5. studenog bori protiv Georgesa St-Pierre te je izjavio kako postoji mogućnost da mu to bude posljednja borba u karijeri. Kao jedan od motiva koji bi doveli do nastavka karijere je spomenuo financijske ponude i prilike, a borba protiv Cormiera bi sigurno bila tako nešto.

“Ne znam šali li se ili je stvarno ozbiljan, no ako je ozbiljan, naravno da bih se borio protiv njega. Najavio sam da ću se možda umiroviti, no ovo je borba za kakvu bih ostao, ovo je ogromna borba. DC je odličan tip, vrlo je zabavan i fantastičan je borac, a čini se kako stvarno razmišlja o borbi protiv mene, bila bi to velika borba. Dakle, DC, ukoliko si ozbiljan, a sve mi se više čini da jesi, odradimo to. Ako ništa, zbog toga da još malo iritiram sve one koji me ne želi više vidjeti da se borim, posebno protiv nekoga tko nije iz moje kategorije.”

Nakon doping pada Jona Jonesa, Cormieru je titulu prvaka do 93 kilograma vraćena u vlasništvo, no nekog pravog definiranog izazivača trenutno nema, niti nije poznato hoće li se do kraja ove godine uopće boriti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI