Michael Bisping: “Borit ću se s vlasnikom privremenog pojasa ako GSP ne ‘skupi muda’ do UFC-a 213”

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2017 12:09h Autor:

Michael Bisping

UFC-ov prvak srednje kategorije, Michael Bisping, uputio je ultimatum na adresu Georges St-Pierrea u kojem mu daje vremena do subote da prihvati borbu s njim, inače će Englez ići na pobjednika meča Yoel Romero vs. Robert Whittaker.

Bisping se inicijalno trebao susresti s GSP-om na UFC-u 213, barem je to bila želja UFC-a. Borba za sada nije potvrđena. Dok je Dana White tvrdio kako će se borba za titulu prvaka u srednjoj kategoriji održati ovog ljeta, St-Pierre je upozoravao kako neće biti spreman suočiti se s Englezom prije jeseni.

White sada tvrdi kako se GSP ipak želi boriti u velteru kada se vrati, ali ovog ponedjeljka na ‘The MMA Houru’, Bisping je otkrio kako se i dalje želi boriti s jednim od najvećih boraca svih vremena.

Evo što je popularni Englez izjavio u svom intervjuu:

“Trebao sam se boriti s GSP-om. Zašto se ne bih želio boriti s njim? Naravno da bi to bio velik posao. On je legenda ovog sporta. Želim tu borbu u svojoj karijeri. Sada Dana govori da se Georges ne želi boriti. Georges govori da se želi boriti, ja se želim boriti, napravimo tu borbu.

Georges ako gledaš ovo, znaj da sam napravio sve što je u mojoj moći. Zvao sam Danu i rekao da se želim boriti s GSP-em. Svaki put kad se čujem s njim mu to spomenem. Dana mi kaže da se ne želi boriti sa mnom i da se želi boriti u velteru. Georges, ja sam napravio sve. Ako želiš da se ova borba dogodi, podigni slušalicu, nazovi nekog, napravi nešto.

Dosta mi je da svi govore da se ja ne želim boriti. Iskreno, jebe mi se s kim ću se boriti. Hoće li to biti GSP, Yoel ili Whittaker… Dosta mi je tih sranja. Želim se boriti, moram se boriti. Koljeno mi nije do kraja sanirano, ali koga briga. Moram se boriti. Krajem godine jedan od ove trojice će dobiti svoje.”

‘The Count’ insistira da GSP poduzme neke korake i zakaže s njim borbu prije ove subote i borbe između Romera i Whittakera. Ako GSP ništa ne napravi, Bisping će se morat boriti s vlasnikom privremenog pojasa.

“Georges skupi muda! Obavi taj poziv. Znam da imaš nekih problema, ali nazovi Danu Whitea. Ja sam stjeran u kut. Rekao sam sve što se moglo reći. Georges ako gledaš ovo, a znam da gledaš jer želiš čuti što imam za reći, imaš do subote jer tada ću gostovati u emisiji na FS1,  poslije borbe Romero ili Whittaker će mi se pridružiti u studiju. Ako u tom trenu neću moći reći da se borim s GSP-om morat ću reći da se borim s Romerom ili Whittakerom. Odbrojavanje je počelo”, zaključio je Michael Bisping.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI