Michael Bisping: Andrade je Namajunas pobijedila sretnom slučajnošću

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2019 14:49h Autor:

Michael Bisping

Michael Bisping smatra kako pobjeda Jessice Andrade nad Rose Namajunas nije došla kvalitetom izvedbe nove prvakinje, nego sretnom okolnošću, koja je dovela do toga da je Namajunas nakon bacanja u drugoj rundi završila nokautirana.

Andrade je u subotu postala nova UFC prvakinja ženske slamka kategorije, tako da je bacanjem u drugoj rundi uspjela u besvjesno stanje baciti Rose Namajunas. Mnoge je taj potez oduševio, ali ne i Michaela Bispinga. Bivši prvak smatra kako to uopće nije bila namjera brazilske borkinje.

“Jessica Andrade je prvakinja. Iskreno, nisam vjerovao da će se to dogoditi. Ne bih trebao ovo reći, jer bi moglo ispasti kao disrespekt prema Andrade, što mi nije cilj, ali ipak hoću. Mislim kako je ovo bila sretna slučajnost. To se ne događa inače. Taj potez napravila je puno puta i niti jedna joj protivnica nije tako sletjela na glavu i bila nokautirana. Time ne želim reći kako ne bi pobijedila i u revanšu, no iz onoga što sam vidio prvih rundu i pol bih svakako favorizirao Rose”, rekao je Bisping u svom podcastu.

Sve stvari oko ove borbe se još uvijek nisu smirile. Tek jučer se internetom proširila snimka koja otkriva kako je Jessica Andrade u jednom trenutku borbe možda tapkala, a da sudac to nije primijetio. Sve takve okolnosti dovode do toga da fanovi i analitičari žele što prije vidjeti revanš. No, osoba koja zapravo nije sigurna želi li ga je upravo Namajunas. Sama je nakon borbe izjavila kako joj je biti prvakinja bilo izuzetno stresno i naporno, a dodala je i kako nije sigurna stvara li joj MMA još uvijek zadovoljstvo. Više o tome ćemo sigurno saznati nakon što se odmori i tim putem slegnu svi dojmovi.

Andrade će tako sad moći odmoriti i čekati rasplet situacije. Ukoliko joj iduća borba ne bude revanš protiv Namajunas, naredna protivnica gotovo sigurno će joj biti pobjednica borbe između Tatiane Suarez i Nine Ansaroff, koja se održava idućeg mjeseca na UFC 238 priredbi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI