Mexicutioner: Vidjet ćemo je li Stipe Miočić nova UFC-ova teškaška zvijezda! (VIDEO)

UFC 04.10.2011 09:28h Autor:

Stipe Miočić

Je li Stipe Miočić sljedeća velika UFC-ova zvijezda u teškoj kategoriji? Ovo pitanje si u intervjuu za ProMMA postavlja i njegov protivnik Joey Beltran koji će s njim ući u kavez za samo četiri dana.

Upitan o kvalitetama američkog borca hrvatskih korijena Beltran odgovara:

“On je vrlo atraktivan, do sada neporažen borac. Nikada se nije borio izvan svoje države Ohio i nikada nije bio pod reflektorima velike pozornice. Moj plan je boriti se kao što se uvijek borim. Čim sudac da znak, krenut ću naprijed, stisnuti papučicu gasa i stisnuti ga. Ne planiram se osvrtati. Mnogi borci se ne mogu suprotstaviti takvom ritmu. Vidjet ćemo kakav je Stipe Miočić. Možda je zaista sljedeća velika stvar u UFC-u, buduća zvijezda. Saznat ćemo 9. listpada od čega je sačinjen Stipe Miočić”, objašnjava Beltran.

“Mexicutioner” se ne libi priznati da je njegova forca stojka i stand up izmjena udaraca. S obzirom da je Miočić do sada uvijek volio šakačke obračune, čini se nas očekuje pravi rat.

“Uvijek dajem ljudima ono što žele. Ja sam takav borac, to je moj posao. Smatram da sam pravi gladijator. Ljudi plaćaju da bi vidjeli pravi meč i ja im to želim priuštiti.”

Beltran je zbog istegnuća ligamenata desne šake morao pripaziti na ruku posljednjih tjedana treninga. Ipak, dvoboj protiv Miočića nije upitan.

“Samo se radi o malom istegnuću, ništa bitno što bi moglo utjecati na borbu i spriječiti me da uđem u kavez”, zaključuje Beltran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI