Mendesu i Volkanovskom bonus za borbu večeri, Amandi Nunes i Ryanu Hallu preostala dva bonusa

UFC 30.12.2018 08:31h Autor:

Mendes vs. Volkanovski

Fenomenalna borba Alexandera Volkanovskog i Chada Mendesa, koja je otvorila glavni program UFC 232 eventa, ujedno je proglašena i najboljom na cijeloj manifestaciji, a njeni sudionici spremili su po 50.000 dolara. Jednako toliko su, za izvedbe večeri pokupili Ryan Hall i Amanda Nunes.

Alexander Volkanovski i Chad Mendes ponudili su akciju kakva se od njihove borbe očekivala, odnosno otvoreni okršaj dok jedan ne padne i ne bude u stanju nastaviti borbu. U takvom slijedu događanja, Volkanovski je pao prvi, ali se uspio oporaviti, vratiti i završiti borbu. Uzbuđenje koje su priuštili je svakom od njih dvojice donijelo po 50.000 dolara bonusa za borbu večeri. Mendesu je to peti bonus u karijeri, ujedno drugi za borbu večeri. Volkanovski je upisao šestu pobjedu u jednako toliko nastupa, a bonus je spremio po prvi put.

Bonusi za najbolju izvedbu večeri nisu bili teški za dodijeliti. Ryan Hall svog je osigurao za potez koji će vjerojatno biti u konkurenciji za “sumbission godine“, dok je Amanda Nunes nokautirala Cris Cyborg te bi sama ta činjenica bila dovoljna za nešto tako. Hallu je to prvi bonus u karijeri, dok je Nunes nagrađena po četvrti put.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI