Mendesov trener: Chad će Conora završiti u par sekundi

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2015 11:05h Autor:

Mendes i McGregor

Chad Mendes se nedavno našalio da će Conora McGregora završiti za manje od tri minute, što je zapravo bio odgovor na McGregorovu prijetnju da će ovaj njega pobijediti unutar četiri. Oglasio se i Mendesov BJJ trener koji je u razgovoru za MMAFighting pokušao predvidjeti ishod meča. Iako kaže da je ovakve mečeve teško prognozirati, prednost je dao svom pulenu za kojeg tvrdi da će završiti irsku super-zvijezdu.

"Smatram da će Mendes ugrabiti svoju priliku koja se ukaže, sve će biti u redu. Da, možda je borba stigla malo brzo, ali njegovo srce i iskustvo će biti čindbenici koji će napraviti razliku u ovom dvoboju. Mi u Alpha Malea ne odbijamo borbe i zato uvijek imamo dobar odnos s UFC-om. Chad uvijek trenira i sanja o ovakvim stvarima", rekao je Fabio "Pateta" Prado.

Najviše pitanja, kada je u pitanju McGregor i ovaj meč, se postavljaju na račun njegovog hrvanja koje zaista nije bilo dovoljno iskušano. S tim se slaže i Pateta.

"Zato nam on stilski paše. Svi znaju da je Chad odličan u rušenjima, a to će i njemu napraviti. To je kao kada Jose Aldo baca udarce nogom. Svi znaju da će ih napraviti, paze se, ali ih opet prime. Chad će ga srušiti, zaključat će mu kukove i počet će bacati ruke. Kada se McGregor pokuša dići na noge, uhvatit će ga u neki zahvat i to u nekoliko sekundi", zaključio je BJJ trener.

Dvoboj Mendesa i McGregora na rasporedu je idućeg vikenda na UFC-u 189. Ulog je pojas privremenog UFC prvaka u pero kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI