Mendes: Upozoriti ću suca na Aldovo hvatanje ograde

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.06.2014 22:53h Autor:

Jose Aldo i Chad Mendes

Ostalo je još pet tjedana do velikog revanša Jose Aldoa i Chada Mendesa, a borci su sve nabrijaniji kako se borba približava. Chad Mendes je uvjeren da će na domaćem terenu detronizirati Alda, a isto tako vjeruje kako mu je za pobjedu u njihovoj prvoj borbi pomogao sudac, a ovog puta se namjerava sam pobrinuti da do toga ne dođe.

Prošle su dvije i pol godine od Aldove pobjede nad Mendesom, a od tada su oba borca nastupala vrlo uvjerljivo i ostvarila sve pobjede. Na taj način Mendes je dobio novu priliku oduzeti Aldu posljednji UFC pojas koji se još nalazi u brazilskim rukama. Ipak, njihovu prvu borbu i svoj jedini poraz još nije zaboravio.

"Ne volim se vraćati na tu borbu jer osjećaj nije dobar. Gledao sam nekoliko puta i svaki put me jednako razljuti. Da su suci reagirali, to bi sigurno promijenilo nešto, pa makar tu prvu rundu", rekao je Mendes o Aldovom hvatanju ograde malo prije nego ga je nokautirao, krajem prve runde njihove prethodne borbe.

No, ovog puta ima plan pobrinuti se za prevenciju istog. Objasnio je: "Ovog puta ćemo sigurno porazgovarati sa sucima prije borbe. A isto tako, probati ću raditi na rušenjima dok smo što bliže sredini kaveza. Nije Aldo jedini, ima veliki broj boraca koji, kad ih probaš rušiti, automatski hvataju ogradu."

Borba Alda i Mendesa na rasporedu je kao glavna borba UFC 176. On će se održati 2. kolovoza u Los Angelesu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI