Mendes: Premlatit ću McGregora!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.07.2015 10:52h Autor:

Chad Mendes

Nakon što je Jose Aldo tijekom priprema za meč s Conorom McGregorom ozlijedio rebro čelnici UFC-a odmah su nazvali Chada Menedsa te mu poručili da bude spreman i uskoči u meč ako Aldo odustane. Mendes je sad i službeno postao protivnik Conoru McGregoru te će se njih dvojica boriti za privremeni naslov UFC prvaka u pero kategoriji.

Mendes je čekao kako će razvijati cijela priča te je odmah krenuo u pripreme i skidanje kilaže, a sad je postao dio glavne borbe UFC-a 189. Dosad je dva puta napadao naslov i oba je puta gubio od Alda. Ovo će mu biti treća prilika i možda treća sreća.

"Trenirao sam i radio na fokuserima kad je došla moja djevojka. Pokazala mi je mobitel i rekla da je vijest službena. Tako sam saznao da je Aldo odustao.", rekao je Mendes za FOX Sports.

"Kad sam dobio ponudu znao sam da ću se boriti s McGregorom. Uzbuđen sam. Ovo je velika prilika i za ovo sam radio cijeli života. Neću propustiti ovu priliku. Imam dva tjedna da dođem u najbolju moguću formu. Živim zdrav način života i tijekom cijele godine sam u solidnoj formi. Ostat ću zdrav i spustiti se na potrebnu kilažu. Čekajte UFC 189 da vidite originalnog gangstera Chada Mendesa kako će nekome isprašiti dupe.", izjavio je Chad Mendes.

McGregor će sad morati promijeniti način priprema s obzirom da je Mendes potpuno drukčiji tip borca od Alda.

"Svi znamo da je Aldo super sportaš, da je vrlo opasan na nogama, ali on je tip boraca koji Conoru najviše odgovara. Nismo ga vidjeli protiv puno protivnika koji su hrvači, koji su eksplozivni i mogu skratiti distancu. U mečevima u kojima je gubio protivnici su ga rušili. Mislim da mu je to ogromna rupa i da sam za njega puno teži protivnik nego Aldo. Nokautirati ću ga ili zato jer stalno spušta ruke ili ću ga srušiti i prisiliti na predaju jer je on tip koji odustaje. Ili ću ga držati na leđima pet rundi, mlatiti i slušati kako plače svojoj mami. Sva tri scenarija mi odgovaraju. Zapravo, on još nije imao pravi test u UFC-u. Može govoriti što hoće, ali znam da ću ga premlatiti. Ovo je ogromna plaća za mene i to sve zahvaljujući njegovoj priči."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI