Mendes potpisao novi ugovor na osam borbi: UFC je pokazao koliko me cijeni

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2015 00:24h Autor:

Chad Mendes

Bivši dvostruki izazivač u perolakoj kategoriji UFC-a, Chad Mendes, potpisao je novi ugovor s najjačom svjetskom organizacijom, i to na čak osam borbi.

No, Mendes taj ugovor nije odmah potpisao. Ozbiljno je razmišljao izaći na tržište i vidjeti što druge organizacije mogu ponuditi, ali onda su za tu njegovu namjeru čuli Dana White i Lorenzo Fertitta, a oni to nisu htjeli dozvoliti.

"Dana i Lorenzo su svojim privatnim avion doputovali u Sacramento, pa sam ih odveo na sushi, tamo smo sjeli i počeli raditi. Bili su to zanimljivi pregovori. Ja sam im rekao što želim, a oni su pokazali da su spremni dobro platiti. Sretan sam s ovim novim ugovorom i jedva čekam priliku da ponovno nastupim i zaradim taj novac", ispričao je Mendes kako su izgledali pregovori.

"Sjajna je stvar doći do ugovora gdje napokon počinješ zarađivati pravi novac, a to posebno puno znaći kad vidiš koliko zapravo koštaju trening kampovi, sparing partneri i sve što ide uz to. Sad će to biti puno lakše i veselim se pripremama za novu borbu", dodao je.

Mendes je u UFC-u ostvario osam i dva poraza, oba su bila od Josea Alda, u borbi za titulu prvaka perolake kategorije. "UFC je pokazao koliko me cijeni i drago mi je da je to tako. Sad počinju prave stvar", rekao je još na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI